Читайте також: Які речі не можна викидати з дому: ТОП-10 забобонів

Відомий український ведучий, продюсер і шоумен Ігор Кондратюк вперше відверто розповів про свої заробітки на телебаченні. В інтерв'ю для YouTube-каналу «Давай не будемо» знаменитість розсекретив, що з 2000-х років ні разу не знімався у програмах на безоплатній основі, не рахуючи його короткочасних появ на екрані.

«Ми не говоримо про маленькі передачі на кшталт «Хто зверху?» з Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою. Там, ясна річ, я брав участь без грошей. Але там, де я був членом журі, ведучим, продюсером, то це, звичайно, оплачувана робота. Я достатньо на цьому заробив», — поділився шоумен.

Читайте також: Хто відвідає похорон Єлизавети II: у Мережі з'явився список гостей

Ігор заявив, що не може розкривати суми за умовами контракту. Однак зазначив, що його зарплата на «Х-факторі» була достатньою для того, щоб зніматися у проекті 7 років.

«Мій підхід, як і підхід інших артистів, дуже простий: ось я хочу за таку роботу стільки грошей і ми про це домовляємося з каналом. Вони мені плюс-мінус стільки й платять. За всі мої проекти, які я зробив за життя, я жодного разу не отримував ту суму, яку я спочатку хотів. Це договірний період. Тобто ми десь зустрічалися посередині. Але присягаюся, я сидів у суддівському кріслі тому, що мене влаштовували ці ціни, а не тому, що я хотів сидіти в ефірі», — зізнався Кондратюк.

Найбільше грошей телезірці приніс проект «Караоке на Майдані», ведущим якого він був 20 років.

«На першому місці за прибутковістю знаходиться "Караоке на Майдані". За 20 років воно дало мені можливість добре заробити, збудувати будинок, купити машину. Всі інші проекти й поряд не стояли», — розповів Кондратюк.

Нагадаємо, що, окрім «Х-фактора» та «Караоке на Майдані», Ігор Кондратюк був суддею проекту «Україна має талант», продюсером шоу «Шанс», ведучим інтелектуальної програми «Еврика!» та ток-шоу «Кондратюк у понеділок».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: