Росія продовжує обстрілювати мирних жителів. Багато українців залишилися без житла і були змушені переїхати у безпечніші області нашої країни або вирушити за кордон. Серед тих, чиї будинки зруйнували окупанти, виявились і українські знаменитості. Розповідаємо, які зірки повідомили про влучення снарядів у їхні будинки.

Ігор Кондратюк

Читайте також: Брат відомої української акторки потрапив у полон на Донбасі

Відомий ведучий і продюсер у день свого 60-річчя отримав «подарунок» від рашистів. 14 березня будинок телезірки під Києвом потрапив під обстріл. Від снаряда постраждав кабінет Ігоря.

Будинок Ігоря Кондратюка
Будинок Ігоря Кондратюка
facebook.com/kondratjukigor

Будинок Ігоря Кондратюка
Будинок Ігоря Кондратюка
facebook.com/kondratjukigor

Юрій Фалеса

Колишній продюсер Міки Ньютон та Ані Лорак 17 березня повідомив, що в його офісі та житлі в Подільському районі Києва почалася пожежа після влучання у них уламків від снаряда окупантів. Будівлі не підлягають ремонту.

Ілона Гвоздьова

Переможниця «Танців із зірками-2018» на початку березня розповіла, що в неї більше немає будинку під Києвом. Окупанти повністю зруйнували житло танцівниці.

Будинок Ілони Гвоздьової
Будинок Ілони Гвоздьової
instagram.com/ilonagvozdeva

Валерія Харчишин

Не підлягає відновленню і будинок лідера гурту «Друга ріка» у Гостомелі. Волонтерська організація «Добробат» показала, що залишилося від особняка Харчишина після ворожої атаки наприкінці березня.

Анна Панова

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення-2023 проведуть в укритті: оголошена дата фіналу

У квітні колишня ведуча телеканалу «Україна» показала руїни своєї дачі в одному із сіл Київської області. До того, як повністю зруйнувати будинок Панової, рашисти організували в ньому медчастину та командний пункт.

Олексій Суровцев

Актор і учасник «Танців із зірками» Олексій Суровцев показав наслідки обстрілу житлового будинку в Ірпені, в якому він мав квартиру.

Єгор Гордєєв

Житловий будинок, в якому була квартира ведучого телеканалу «1+1», у жовтні постраждав від попадання ворожого дрона.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: