Ці предмети не варто виносити на смітник, інакше, згідно з народними повір'ями, ви ризикуєте залучити у своє життя різні біди.

Весільна сукня та фата

Читайте також: Гороскоп на 16 вересня 2022 року для всіх знаків зодіаку

Щоб шлюб був щасливим, весільне вбрання потрібно зберігати вдома. У жодному разі його не можна викидати, віддавати родичкам і навіть позичати — це зруйнує ваше сімейне щастя.

Весільня сукня
Весільня сукня
freepik.com

Годинник

Вважається, що разом із ще працюючим годинником ви викидаєте і час свого життя. Також це може спричинити великі сварки в сім'ї. Езотерики радять розібрати годинник на дрібні деталі, викинути їх у сміттєвий бак і вимовити фразу: «Дякую, що добре служили. Відпускаю на спокій, щоби інших господарів не знали».

Волосся та нігті

Заборонено викидати волосся і нігті, адже це частинки людини, а отже, вони ідеально підійдуть для порчі. Просто спаліть їх.

Дитячий одяг та взуття

Читайте також: Блейк Лайвлі вагітна четвертою дитиною від Райана Рейнольдса

За допомогою дитячих речей також можна навести порчу на вашу дитину і навіть на всю родину. Краще віддайте непотрібний одяг та взуття тим, хто його потребує.

Гаманці та сумки

Такі предмети символізують наше фінансове благополуччя. Якщо ваш гаманець або сумка опиниться на смітнику, то в майбутньому ви страждатимете від безгрошів'я.

Гаманець
Гаманець
freepik.com

Спідня білизна

Викинута спідня білизна приверне до родини зради та інші серйозні конфлікти. Вбрання краще порвати на дрібні шматочки або спалити.

Хліб

До хліба завжди варто ставитися дбайливо, інакше потребуватимете грошей і їжі. Зіпсований хліб віддайте тваринам або птахам.

Хліб
Хліб
freepik.com

Віники, мітли та швабри

Читайте також: Хто відвідає похорон Єлизавети II: у Мережі з'явився список гостей

За повір'ями, ці предмети завжди вважалися містичними. Мітли належали відьмам, а віники — домовим. Такі речі можна викидати тільки далеко від дому, тоді вся негативна енергія залишить ваше житло.

Фотографії близьких

По фотографії можна навести порчу на людину, яка зображена на ній. Тому непотрібні знімки краще спалити.

Ікони та Біблія

Ці речі теж не варто викидати, адже вони зберігають у собі багато позитивної енергії. Якщо вони вам з якоїсь причини не потрібні, передайте їх до церкви.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: