Український виконавець та волонтер Олександр Кривошапко, який став відомим після участі у фіналі першого сезону вокального шоу «X-фактор», повідомив підписникам про зміни в особистому житті.

Читайте також: Принц Гаррі вперше розсекретив, що Єлизавета II сказала сім'ї після смерті чоловіка

30-річний артист оголосив про те, що знову одружився. В Інстаграм Олександр оприлюднив перше фото зі своєю третьою дружиною. Нею стала косметолог і волонтерка на ім'я Марія. Пара зустрічалася до весілля близько двох років.

Молодята вирішили відмовитися від святкування їхнього одруження, проте пообіцяли, що влаштують весільну вечірку після перемоги України у війні.

«Ця історія — про подолання! Ми багато пройшли і усвідомили. Разом створювали фонд і далі підемо також разом. Зараз не час галасливо святкувати. Погуляємо ми наступного дня після нашої перемоги. Тобто зовсім скоро!», — написав Кривошапко.

Читайте також: Любовні трикутники у шоубізнесі: ТОП-5 скандальних історій

Нагадаємо, що раніше співак був одружений двічі: на хореографині та судді «Танцюють всі!» Тетяні Денисовій, яку нещодавно звільнили з проекту через відмову публічно засудити дії Росії, і на моделі та актрисі Марині Кінскі: Від другого шлюбу Олександр має 5-річну доньку Алісу.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: