Українська виконавиця Руслана Лижичко розсекретила свою участь в одному із розважальних шоу у Литві. Переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2004 повідомила, що знімалася в адаптації проекту «Маска» — Kaukės.

«Я довго вагалася, наскільки доречно в цей непростий час буде моя участь у розважальному телешоу. Але це можливість — можливість розповісти світові про те, що відбувається в Україні. Розповісти через мистецтво. Розповісти багатотисячній аудиторії… До того ж, у цей непростий час потрібно використовувати будь-яку можливість, щоб зібрати кошти на допомогу нашим захисникам», — поділилася Руслана.

На своїх сторінках у Facebook та Instagram співачка зізналася, що у шоу їй дістався образ Сонця. За словами знаменитості, вона знімалася у гіпсі, бо улітку отримала перелом ноги. Руслана вибула із «Маски» після трьох ефірів.

«Моя маска — Сонце. Це дуже символічно. Своєю участю я прагнула наголосити, що Україна — це країна Сонця. Ми боремося за Сонце! Ми боремося за Світло! Я дякую всій команді проекту за співпереживання Україні!», — написала зірка сцени.

Руслана повідомила, що організатори литовського шоу передадуть гроші від голосування глядачів у фіналі на допомогу українцям, які під час війни отримали серйозні травми обличчя.

«Я вважаю, що буде символічно, якщо гроші, зібрані в проекті «Маска», ми направимо на відновлення обличчя (пластичну операцію) для тих, хто втратив (у фізичному сенсі) своє обличчя, захищаючи Україну!», — зазначила співачка.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: