Днями Мережею облетіло відео з виступу в Римі переможців Євробачення-2021, італійського гурту Måneskin. Лідер колективу Даміано Давид зі сцени знову «послав» Володимира Путіна.

«Fuck Putin! Fuck the war! Ідіть усі, хто проти того, що я зараз сказав!», — вигукнув співак.

Читайте також: ТОП-5 світових зірок, які були учасниками воєн

Вперше Даміано публічно «послав» президента РФ на фестивалі Coachella у Каліфорнії, коли під час виступу вимовив фразу: «Свободу Україні! Путіна — нах*й!».

Ivona вирішила згадати, які ще світові та українські артисти відправили Путіна слідом за «русскім воєннім» кораблем.

Кеті Перрі

Американська виконавиця у березні відіграла 5 концертів у Лас-Вегасі, і під час усіх виступів «посилала» Путіна на три літери.

«Просто зараз я хочу, щоб ви пошуміли для України. Пошуміли для України і послали Путіна нах*й. Ну ж бо! За Україну! Іди нах*й Путін», — сказала артистка під час одного з виходів на сцену.

@iamjusttiktokuser #ukraine #україна #украина #🇺🇦 #війна #зсу #зеленский #katyperry ♬ оригінальний звук - 🤙

Yungblud

Британський рокер на гастролях у столиці Австрії з'явився на сцені з українським прапором та закликав молоде покоління знести Путіна та інших «старих покидьків» при владі.

«Я страшенно злий. Я страшенно злий через прекрасних людей з України. Наше покоління не може підтримувати це лайно. Нам потрібно замінити цих старих проклятих виродків. Нам треба скинути цих старих покидьків. Нах*й Путіна. Ми можемо змінити ситуацію. У тебе є голос, то використовуй його! Слава Україні!», — прокричав Yungblud зі сцени.

Ребел Вілсон

Актриса Ребел Вілсон, яка цього року була ведучою кінопремією BAFTA, запам'яталася глядачам тим, що у прямому ефірі показала середній палець Путіну.

«У цьому виступі буде два сурдоперекладачі. Один буде показувати ASL, що є американською мовою жестів, а інший — BSL, що є англійською мовою жестів. На щастя, всіма жестовими мовами є жест для Путіна», — сказала кінозірка, перш ніж «послати» російського президента.

Святослав Вакарчук

Читайте також: Підсумки 2022 року: голлівудські зірки, які відвідали Україну під час війни

Лідер українського рок-гурту «Океан Ельзи» під час благодійного концерту у Варшаві не стримався і також показав середній палець Путіну та всім, хто підтримує політику президента Росії.

«Вони — ворог Росія — хоче деморалізувати нас, хоче поставити нас на коліна, змусити боятися, депресувати, думати про те, як було в минулому», — заявив Святослав і показав середній палець загарбникам.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: