Читайте також: Андрій Шевченко показав фото із дружиною на честь її 44-річчя

У населених пунктах України, які понад п'ять місяців є окупованими російськими військами, все ще проживають мільйони українців, у тому числі й близькі люди знаменитостей. Деякі з них не хочуть кидати рідні будинки, інші ж бояться евакуюватися через обстріли.

Артем Пивоваров

Мати співака Артема Пивоварова ухвалила рішення не виїжджати з окупованого Вовчанська на Харківщині. Жінка — медпрацівник, тож залишилася, щоб допомагати пораненим у лікарні.

Alyosha

Співачка Alyosha в одному з недавніх інтерв'ю зізналася, що в окупованій частині Запорізької області мешкають близько двадцяти її родичів та друзів, у тому числі її тітка. На щастя, батькам артистки вдалося виїхати до столиці. Зірка додала, що має рідню і на Херсонщині.

Ігор Кондратюк

Читайте також: «Жінка-Галк» Тетяна Маслані таємно вийшла заміж

У відомого ведучого є родичі, які залишилися на окупованій території. За словами Кондратюка, його рідня мешкає на лівобережній частині Херсонщини.

Наталія Могилевська

Народна артистка України має родичів у Маріуполі. У квітні зірка повідомила, що її дядько загинув у цьому місті, коли до його будинку потрапило 2 ворожі снаряди.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: