Багато з дружин найвідоміших чоловіків України вважають за краще «залишатися в тіні» зіркового обранця. Вони займаються домашніми справами і лише зрідка супроводжують коханих на світських заходах. Інші ж теж будують кар'єру в шоубізнесі і не поступаються чоловікам в популярності.

Станіслав Боклан

Знаменитий український актор понад 35 років одружений із акторкою Наталією Кленіною. Пара разом знімалася у серіалі «Папік».

Євген Кошовий

У 2007 році зірка «Кварталу 95» одружився з Ксенією (у дівоцтві Стрільцова). У пари двоє дочок — 14-річна Варвара та Серафима, якій у вересні виповниться 8 років.

Дружина Кошового танцювала у балеті Олени Коляденко Freedom, а також започаткувала бренд одягу PICO.

Юрій Горбунов

Читайте також: Геллі Беррі перефарбувала волосся у фіолетовий колір: як зараз виглядає 55-річна кінозірка

Складно відповісти, хто відоміший: ведучий, актор і продюсер Юрій Горбунов чи його дружина, ведуча та колишня модель Катерина Осадча. У зіркової пари є двоє спільних синів. Зазначимо, що Юрій вперше став батьком за пів року до свого 47-річчя.

Дмитро Гордон

У 2011 році третьою дружиною відомого журналіста та ведучого стала журналістка Олеся Бацман. Від цього шлюбу у Гордона троє дочок — Санта, Аліса та Ліана.

Влад Яма

Суддя «Танців із зірками» та його дружина Лілія (у дівоцтві Кудлай) перебувають у шлюбі 7 років. У пари зростає 5-річний син Леон.

Сергій Притула

Вдруге волонтер і ведучий одружився 2015 року з продюсером Нового каналу Катериною Сопельник. У цьому шлюбі у нього народилися дві дочки — Соломія та Стефанія.

MONATIK

Читайте також: Міллі Боббі Браун висловилася про роман із блогером, якого звинувачували в її розбещенні

Дружиною одного з найвідоміших українських артистів є його менеджер Ірина. Співак довгий час приховував кохану та їх двох синів — Платона та Данила.

Pianoбой

Дмитро Шуров цього року відзначає десяту річницю весілля з Ольгою Тараканівською. Дружина музиканта є стилістом, журналістом та його PR-директором. Подружжя має сина Лева.

Остап Ступка

У 2015 році третьою дружиною сина легендарного актора Богдана Ступки, актора Остапа Ступки, стала дівчина на ім'я Дар'я. На момент весілля кохана кінозірки була студенткою театрального вишу.

Олег Скрипка

Дружина вокаліста гурту «Воплі Відоплясова» Наталія Сідь подарувала зірковому чоловікові чотирьох дітей: синів Романа та Устима, а також дочок Олесю та Зоряну.

Ігор Ласточкін

Зірка «Ліги сміху» 11 років одружений з Ганною (у дівоцтві Португалова). Дружина гумориста, яка за освітою фінансист, у 2014 році народила Ласточкіну спадкоємця — сина з незвичайним ім'ям Радмір.

Сергій Танчинець

Фронтмен гурту «Без Обмежень» та його дружина Ганна разом уже 14-й рік. У подружжя є донька Настя та син Лук'ян.

Потап

Дружина репера не менш популярна, ніж він сам. Настя Каменських віднедавна підкорює не лише вершини українських чартів, а й просуває свої іспаномовні хіти в країнах Латинської Америки, США та Іспанії.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: