Зірка серіалів «Чорна сирітка» та «Жінка-Галк: Адвокатка», канадська та американська акторка Тетяна Маслані розсекретила, що нещодавно вийшла заміж. Про зміни в особистому житті 36-річна знаменитість повідомила 11 серпня в The Late Show зі Стівеном Колбертом.

«Моя головна велика новина полягає в тому, що я вийшла заміж. Ніхто не знає! Так що нікому не кажи!», — з гумором звернулася до ведучого Маслані.

Читайте також: Андрій Шевченко показав фото із дружиною на честь її 44-річчя

Володарка «Еммі», яка має українське, польське, румунське, німецьке та австрійське коріння, назвала ім'я свого обранця, а також пояснила, чому вона та її коханий вирішили зіграти весілля таємно.

«Я вийшла заміж за чудового хлопця на ім'я Брендан, Брендан Гайнс. Є певні речі, які ви хочете зберегти у таємниці. Але ми відчували, що ви (Стівен Колберт — ред.) та людина, якій можна було розповісти про це».

Читайте також: Голлівудський актор Стів Мартін заговорив про закінчення кар'єри

45-річний Брендан Гайнс теж знімається в кіно і на телебаченні. Найбільш відомими його роботами є ролі Джоша Беннета в серіалі Netflix «Замок і ключ» та Елі Локера в серіалі «Теорія брехні».

Тетяна та Брендан вперше разом з'явилися на публічному заході у березні 2022 року. Шанувальники пари кажуть, що вони перебувають у стосунках із грудня 2020 року. Але перше їхнє спільне фото папараці змогли зробити лише в липні 2021-го, коли Маслані та Гайнс вечеряли з актором Тімом Ротом.

Брендан Гайнс і Тетяна Маслані
Брендан Гайнс і Тетяна Маслані
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: