Бронзова призерка Олімпійських ігор та учасниця проєкту «Танці з зірками» Ганна Різатдінова, яка під час війни проживає в Іспанії, розповіла в Інстаграмі про свій дуже невдалий день. Уранці, 2 серпня, її сина Романа з'явилася висока температура без інших симптомів. На щастя, гімнастці вдалося знайти гарного лікаря.

Читайте також: Названо 10 зірок, чиї приватні літаки найбільше забруднюють повітря

Проте згодом Різатдінову чекала ще одна неприємність. Спортсменка повідомила, що стала жертвою пограбування. У її авто злодії розбили скло і забрали документи і всі речі, куплені для нової орендованої квартири.

«Залишила автівку, яку орендувала, на стоянці в людному місті. Багато автівок їздять повз. Коли я повернулась до авто, я була у шоці. Скло було вибито, вкрадено рюкзак з усіма документами, дві валізи і речі, куплені в орендовану квартиру. Було 6 пакетів з новими речами для квартири. Напевно працювали справжні професіонали, тому що так швидко і так багато речей вкрасти….», — поділилась Ганна.

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, на яких у серпні чекають фінансові труднощі

Різатдінова поскаржилася на іспанську поліцію. За словами зірки, правоохоронці відразу ж заявили, що навряд чи знайдуть зловмисників. Гімнастка додала, що коли наступного дня повернулася на місце злочину в надії знайти хоча б паспорт, то побачила ще одну машину із розбитим склом.

«Я поїхала у поліцію, написала заяву. Мене одразу попередили, що навряд чи поліція щось знайде. Що найбільш цинічне, сьогодні я приїхала на місце злочину, сподіваючись, що знайду хоча б паспорт. І побачила машину, з таким же розбитим заднім склом! Жах! Виходить, що ці злодії працюють щодня! І ніхто з місцевої влади не робить нічого! Сьогодні не було жодної поліцейської машини в цьому районі! Авжеж, я себе заспокоювала, що це тільки речі. Головне, щоб усі були здорові! Але все одно, дуже неприємна ситуація. Потім я поїхала міняти машину. Слава Богу, у мене була повна страховка, і вона покрила всі пошкодження. Сьогодні зранку я була у Консульстві України, заповнила купу документів.
Тепер чекаю. Після такого «вдалого» дня я прийшла додому і відчула температуру. Що буде далі, не знаю…», — написала Ганна.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: