Українська співачка, ведуча та акторка Оля Полякова більше не є учасницею «Танців із зірками» у Грузії. Зірка залишила проект 12 грудня у сьомому ефірі.

Читайте також: Підсумки 2022 року: хто з українських зірок зіграв весілля під час війни

Останнім танцем Полякової та її партнера Макса Єжова, який в українській версії шоу виступав з Лесею Нікітюк, стала румба під пісню грузинського виконавця, учасника Євробачення-2012 Анрі Джохадзе. Українська пара отримала від суддів 21 бал. Глядачі не змогли врятувати їх своїм голосуванням.

Зазначимо, що в українських «Танцях із зірками» у 2017 році Полякова протрималася лише чотири тижні. Тоді її партнером був Степан Місюрка.

Нагадаємо, що свою участь у грузинських «Танцях із зірками» Оля присвятила збору коштів на протезування українських воїнів. Крім того, у разі перемоги артистка обіцяла передати головний приз, квартиру у Батумі, українській багатодітній родині, чий будинок зруйнували під час війни.

 

«Цей танець, на жаль, став для нас останнім і наша команда залишає грузинські «Танці з зірками». Неймовірно вдячні величезній аудиторії з України та Грузії, яка за нас вболівала і віддавала свої голоси. Всім учасникам також хочеться побажати найкращого. Наша історія була яскравою і незабутньою! Для мене вона стала емоційним підйомом в той час, коли позитивні емоції справді необхідні для кожного з нас. Сподіваюсь, що глядачам ми також подарували цей драйв. Мені буде приємно побачити від вас коментарі — який номер та образи вам найбільше сподобались та запам'ятались.», — прокоментувала свій виліт українська знаменитість.

Дивіться, як виступила Оля Полякова у сьомому випуску грузинських «Танців із зірками» 12 грудня 2022 року:


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: