Відома українська танцівниця Ксенія Горб, яка була головним хореографом кількох сезоном шоу «Танці із зірками», народила первістка.

Читайте також: Зламане ребро та струс мозку: Jerry Heil показала, як впала в оркестрову яму

На своїй сторінці в Інстаграм новоспечена мама показала кілька кадрів, зроблених на останніх місяцях вагітності. На фото вона знята зі своїм чоловіком Артемом. В описі до кадрів пара повідомила, що вони стали батьками. Проте ім'я, стать і дату народження дитини подружжя поки тримає в таємниці.

«В ці «темні часи» для України в нашій родині відбулась світла подія.... Нещодавно ми стали батьками. Такі от справи», — йдеться у публікації.

Нагадаємо, що Ксенія Горб була не лише хореографом проєкту «Танців із зірками», а й його учасницею. Вона запам'яталася глядачам як партнерка Віталія Козловського у першому (2006 рік) та третьому (2007 рік) сезонах. Крім того, Ксенія у 2009 році виступала з В'ячеславом Узєлковим на шоу «Танцюю для тебе», і була головним хореографом грузинських «Танців із зірками» (2017 рік) та хореографом бальних танців проєкту «Танцюють всі!» (2011-2014).


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: