Відома американська акторка та громадська активістка Джейн Фонда назвала пластичну процедуру, якою вона «не пишається». В інтерв'ю Vogue володарка двох Оскарів розсекретила, що колись зробила підтяжку обличчя.

Читайте також: Борис Джонсон зіграв ще одне весілля з дружиною Керрі у маєтку мільярдера

За словами 84-річної кінозірки, вона зупинилася на одній операції, тому що не хоче виглядати «спотвореною» і бути залежною від пластики.

«Ми всі знаємо багато багатих жінок, у яких були всілякі підтяжки обличчя тощо, і вони виглядають жахливо. Мені зробили підтяжку обличчя, і я зупинилася, бо не хочу виглядати спотвореною. Я не пишаюся тим, що вона у мене була. Тепер я не знаю, чи мені це потрібно було переробляти, якби я це зробила. Але я це зробила. Я визнаю це, а потім просто говорю: гаразд, ти можеш стати залежною. Не продовжуй це робити. Багато жінок звикли до цього. Я не роблю багато догляду за обличчям. Я не витрачаю багато грошей на креми для обличчя або щось таке, але я залишаюся зволоженою, я сплю, я рухаюся, я уникаю сонця, і у мене є хороші друзі, які змушують мене сміятися. Сміх — це теж добре», — поділилася Джейн.

Фонда додала, що зараз намагається привернути увагу молоді, яка боїться старіння. Актриса зазначила, що виглядати молодшою ​​допомагає не лише косметологія та пластична хірургія, а й турбота про своє здоров'я.

«Я хочу, щоб молоді люди перестали боятися старіти. Важливим є не вік, не хронологічне число. Важливе ваше здоров'я. Мій тато помер на шість років молодше, ніж я зараз. Він здавався таким старим, бо був хворий. Він мав захворювання серця. Я не хворію. Отже, мені майже 85, але я не виглядаю такою вже старою. Таким чином, змусити молодих людей перестати боятися старості, допомогти людям зрозуміти, що тільки тому, що ви досягли певного віку, не означає, що ви повинні відмовитися від життя, відмовитися від веселощів, відмовитися від стосунків з хлопцями чи дівчатами, завести нових друзів або зробити те, що ви хочете зробити. Це все ще у сфері життєвих можливостей для вас. Ось чому я завжди говорю людям, скільки мені років, тому що хочу, щоб вони це усвідомлювали», — зізналася актриса.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: