Переможниця Євробачення-2016, українська виконавиця Джамала, більше не є учасницею 13-го сезону «Танців із зірками» у Польщі. Співачка залишила проєкт 3 жовтня у шостому випуску.

Читайте також: Відомого українського актора та бійця ЗСУ прооперували після ДТП

Продовжити боротьбу на шоу Джамалі завадили застуда та румба. За цей складний танець артистка та її партнер Яцек Єшке отримали від суддів 30 балів із 40 можливих та посіли передостаннє місце у турнірній таблиці.

Глядачі «Танців із зірками» не змогли врятувати пару своїм голосуванням. І після виконання ча-ча-ча у батлі Джамала та Яцек попрощалися з шоу, посівши 6 місце. Загалом у проєкті брало участь 11 зіркових пар. В українській версії «Танців із зірками» співачка протрималася на тиждень довше.

Нагадаємо, що під час участі Джамали у польських «Танцях із зірками» проводився збір коштів для тих, хто постраждав від війни в Україні.

«Насамперед я хочу подякувати всім нашим шанувальникам за ваші голоси — з Польщі, України. Без вас ми не могли б посміхатися, не могли б бути на цьому чудовому шоу. Дякую за це. Звичайно, я зараз засмучена, бо в нас була місія, ми збирали донати для дітей з України. Але я вас благаю: не припиняйте говорити про війну в Україні, не припиняйте підтримувати Україну, не припиняйте допомагати Україні. Дякую», — прокоментувала свій виліт українська знаменитість.

Дивіться, як виступила Джамала у шостому випуску польських «Танців із зірками» 3 жовтня 2022 року:


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: