Читайте також: Антитренди в макіяжі: 3 б'юті-прийоми, про які час забути

Вибрати помаду для дівчини — завдання не з простих. Насамперед, вона повинна підходити під колір шкіри і мати ефект омолодження. Добре, що існують універсальні відтінки, які не становитимуть вам проблем у створенні крутого б'юті-образу. Розповідаємо, які саме.

Пильно-рожевий

Пильно-рожевий — один із головних відтінків у нюдовій палітрі. Він ідеально підходить для будь-якого часу доби і приводу. До речі, британська супермодель Роузі Гантінгтон-Вайтлі, яка є власницею косметичного бренду Roseinc, практично завжди віддає перевагу саме цьому кольору помади. Подивіться, наскільки розкішно він виглядає на губах.

Червоний

Макіяж з червоною помадою — це незаперечна класика і тренд, який завжди буде в моді. Не можна уявити більш універсального кольору, ніж цей. Варто тільки вибрати правильний його відтінок, який підкреслить саме вашу індивідуальність і красу. Також за допомогою червоної помади можна досягти багатьох успіхів, адже ні для кого не секрет, що цей колір несе в собі впевненість і рішучість.

Фуксія

Згодні, що цей яскравий відтінок вимагає сміливості, але менш універсальним від цього не стає: наважившись додати його до макіяжу, ви не пошкодуєте. Єдиний момент: він може швидко набриднути, тому радимо чергувати його з більш «спокійними» кольорами.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: