Минуло п'ять місяців відтоді, як співачка Шакіра та футболіст Жерар Піке оголосили про своє розставання після 12 років стосунків та двох спільних дітей. Після цього оголошення, велике питання було зосереджено на тому, що буде з їхніми дітьми.

Читайте також: Шакіра лютує: Жерард Піке закрутив роман із 23-річною дівчиною

Піке продовжив свою кар'єру в «Барселоні», де він мав контракт до червня 2024 року, хоча минулого тижня він зробив сюрприз, оголосивши про свій відхід з футболу; Шакіра, яка робить ставку на свою музику і проживає в Майамі (США). Зрештою, в ранні години цього вівторка експартнери досягли угоди, за якою колумбійка залишається з опікою над дітьми, повідомляють джерела, близькі до артистки.

Читайте також: Шакірі загрожує 8 років в'язниці: подробиці

Коли новорічні свята закінчаться, Шакіра поїде жити до Мілана та Саші в Майамі, як підтвердили цій газеті джерела з оточення артистки. Провівши весь понеділок у переговорах понад 13 годин, о 1:30 ранку у вівторок експартнерам під керівництвом їхніх адвокатів вдалося досягти згоди. Також зазначається, що Піке зможе перетнути Атлантику, щоб побачити своїх дітей стільки разів, скільки захоче, а витрати нестимуть обоє батьків.

Читайте також: Клип Шакиры набрал миллиард просмотров на YouTube: видео

Шакіра вже прокоментувала зобов'язання щодо виховання своїх дітей у єдиному інтерв'ю, яке вона дала журналу Elle у вересні минулого року:

«Незалежно від того, чим усе закінчилося або як ми з Джерардом відчували себе як колишній партнер, він батько моїх дітей. У нас є робота, яку потрібно зробити для цих двох чудових дітей, і я вірю, що ми знайдемо найкраще рішення для їхнього майбутнього та справедливе рішення для всіх. І я сподіваюся і був би вдячний, якби ви надали нам можливість зробити це приватно». Ще вона пояснила тоді, як цитують зараз ті, хто її знає, що діти іноді стикаються із неприємними коментарями: «Я намагаюся їх захистити, бо це мій пріоритет у житті. Але потім, у школі, вони чують щось від своїх друзів або натикаються на неприємні новини в Інтернеті, і це їх просто зачіпає», - сказала вона журналу.

Читайте також: Жерар Піке намагається повернути Шакіру: подробиці драми

Нагадаємо, 45-річна Шакіра та 35-річний Жерар Піке познайомилися незадовго до чемпіонату світу з футболу, що проходив у Південній Африці влітку 2010 року. Через кілька місяців пара підтвердила свої стосунки. Їхня перша дитина народилася в січні 2013 року; другий, лише через два роки.

Читайте також: Застала с другой: Шакира рассталась с гражданским мужем из-за его измены

Крім того, вже кілька років Шакіра фігурує у судовому процесі у справі про податкове шахрайство. Прокуратура представила свої висновки щодо процесу ще до літа і вимагає для неї вироку до восьми років та двох місяців за розкрадання скарбницею Іспанії 14,5 мільйонів євро у період з 2012 по 2014 рік шляхом ухилення від сплати прибуткового податку з населення та податку на багатство. З цієї причини громадське міністерство вимагає виплати штрафу у розмірі 23,7 мільйонів доларів. Відкинувши можливість угоди, у вересні суддя вирішив, що буде суд.

Читайте також: На Шакиру напали дикие кабаны: видео

Пізніше в Мережі з'явилася інформація, що стосунки пари на волосині. Причиною цього стали багаторазові зради Піке. Влітку цього року Піке з'явився на публіці з новою коханою, яка набагато молодша Шакіри.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: