У Росії зняли з ефіру радіостанцій композиції виконавців, які публічно підтримали Україну, повідомляють росЗМІ. Зокрема, тепер росіяни не почують, включаючи місцеве радіо, пісні Алли Пугачової, яка із чоловіком Максимом Галкіним виїхала до Ізраїлю одразу після початку російського повномасштабного вторгнення на територію України та засудила рішення російської влади.

Читайте також: Вера Брежнева разводится с Константином Меладзе: названа причина

Редактор однієї з московських радіостанцій, який побажав залишитися анонімним, зазначив, що з ефіру прибрали композиції Костянтина та Валерія Меладзе. Також під заборону потрапили пісні Поліни Гагаріної, гурту «ВІА Гра» та ще близько десятка музикантів, які співпрацювали з братами Меладзе.

Читайте також: Птушкину, Данилко и Лободе запретят въезд в Россию на 50 лет — СМИ

У «чорний список» потрапили й американські зірки. Зокрема, Мадонна та Леді Гага більше не звучатимуть в ефірах росіян. Бо співачки публічно засудили владу РФ, а Леді Гага під час концерту навіть назвала росіян тупими.

Читайте також: Українська співачка виступила на концерті в Росії: подробиці

Нагадаємо, що в Росії вже забули, що таке свобода слова. Тепер російська влада взялася за артистів. Залишається тільки гадати, хто наступний у списку неугодних!


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: