Відома українська ведуча та акторка театру і телебачення Лілія Ребрик разом із чоловіком, хореографом Андрієм Диким, влаштували невелику вечірку з нагоди дня народження молодшої доньки. 30 квітня Поліні виповнилося 5 років. 

Читайте також: 32-річна зірка «Гаррі Поттера» Бонні Райт вагітна первістком

В честь першого ювілею доньки зіркова мама прикрасила двір заміського будинку повітряними кульками та замовила однакові вбрання для себе, іменинниці, Андрія та старшої доньки Діани. На своїй сторінці в Інстаграм Ребрик показала святкові фото, де вся родина знята у бузкових костюмах. Також на кількох кадрах з'явилися бабусі та дідусі.

В описі до знімків Лілія наголосила, що хотіла б для своєї доньки та всіх дітей України іншого дитинства. Вона зізналася, що влаштувала свято для Поліни, щоб хоч трохи відволікти її від думок про війну.

«В свої 5 ти знаєш, що таке «приліт», бавовна, петріот, ти знаєш, що таке "бомблять" і чому треба сидіти в підвалі. Ти знаєш, хто такий путін і чому він має **нути. Ти вже не боїшся тривог, бо знаєш — ми захистимо! Але я так хочу, щоб ти і мільйони наших діток жили інакше! І це обов’язково буде. Тобі так хотілось свята! А ми так хотіли створити його тобі — нашій добрій, допитливій, смішній і такий сміливій, чесній, відкритій дівчинці! З днем народження, наша донечка! Ми всі завжди з тобою поруч, ми так міцно тебе любимо, що відведемо від тебе всі-всі лиха! Бо ми — сила!», — звернулася до спадкоємиці акторка.

Раніше ми писали, що принцеса Александра Люксембурзька зіграла друге весілля за тиждень.