Американська модель Айрленд Болдуїн, яка є єдиною дочкою Алека Болдуїна від шлюбу з Кім Бейсінгер, розповіла про труднощі, з якими зіткнулася під час вагітності.

В Інстаграм 27-річна дівчина написала, що завжди мріяла про дитину від «правильної» людини. Проте зараз зірка розуміє, що психічно ще не була готова до таких змін у житті.

«Вагітність — це важко. Це вимагає від тебе так багато. Я до цього не була готова. Я завжди хотіла дитину від правильної людини. Я виросла з дуже пересиченим уявленням про те, як дійсно виглядає кохання, і я завжди хотіла мати власну дитину від когось, хто ставитиметься до нас правильно і любитиме нас беззастережно».

За словами Айрленд, вона з тих людей, які щодня переживають за своє здоров'я. І вагітність лише посилила занепокоєння. Модель зазначила, що робить величезні зусилля, щоби адаптуватися до змін свого тіла.

«Я недооцінювала, якою важкою буде вагітність для мого розуму і тіла. Будучи людиною, яка щодня відчуває крайню тривогу з приводу здоров'я, вагітність посилила моє становище. Я щосили намагалася пристосуватися до цих змін. Тілесних відчуттів. Болю. Я знаю, що у всіх абсолютно різний досвід, і мій легший у порівнянні з більшістю, але, чорт забирай, це боротьба», — поділилися Болдуїн.

Нагадаємо, що батьком майбутньої дитини Айрленд є музикант Андре Аллен Аньос, який виступає під псевдонімом RAC.

Раніше Памела Андерсон заявила, що була закохана лише один раз.