Іспанська прокуратура добивається тюремного ув'язнення терміном на вісім років для 45-річної артистки Шакіри у справі про податкове шахрайство на суму 14,5 мільйона доларів, повідомляє Reuters. Відомо, що співачка відхилила пропозицію прокуратури закрити справу із визнанням своєї вини.

Як стверджують захисники Шакіри, вона «повністю впевнена у своїй невинності» та вважає справу «повним порушенням своїх прав».

Нагадаємо, ще 2018 року прокуратура Іспанії звинуватила Шакіру в несплаті податків з її доходу за 2012–2014 роки. А в 2019 році знаменитість заявляла, що не жила в Іспанії в той час, хоч і купила будинок у Барселоні в 2012 році, в якому оселилася разом із коханим та дитиною.

Прокуратура Іспанії заявила, що має «достатню кількість доказів злочинності Шакіри» для передачі справи до суду. Також прокуратура вимагає восьмирічного вироку та штрафу у розмірі понад 23 мільйони євро (23,5 мільйона доларів), якщо її вина буде доведена. Дата судового розгляду ще не призначена.

Також відзначимо, що нещодавно Шакіра розлучилася зі своїм коханим та батьком її дітей Жераром Піке. У ЗМІ писали, що футболіст зрадив співачці. Також ходили чутки, що це його не перша зрада, нібито він часто зраджував Шакірі, а вона постійно його вибачала. Очевидно, зірці набридли неодноразові зради коханого і вона його вигнала. Зараз він мешкає у власній квартирі, яку друзі Піке називають «холостяцьким притулком».

А днями з'явилася новина, що після розставання із Піке артистка вирішила переїхати жити до США. Але Піке виставив умови, за якими погодиться відпустити дітей із їхньою мамою. Він вимагає від співачки щорічно оплачувати йому 5 польотів першим класом у Майамі для відвідування дітей та погасити свій борг в Іспанії у розмірі 400 тисяч доларів.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: