Відома співачка колумбійського походження Шакіра «дуже зла» на свого колишнього хлопця та батька їхніх спільних синів за те, що він зустрічається з 23-річною студенткою через 2 місяці після їхнього розставання. 

Читайте також: Застала с другой: Шакира рассталась с гражданским мужем из-за его измены

Згідно The New York Post, у Шакіри була тверда домовленість зі своїм колишнім про те, як вони повинні оприлюднити свої майбутні відносини. Джерело сказало, що вона була «дуже зла, побачивши батька своїх дітей зі своєю дівчиною на публіці». Вони оголосили про своє розставання у червні 2022 року, і разом у них двоє дітей: 9-річний Мілан та 7-річний Саша. Потім джерело уточнило, що «вони не могли з'являтися на публіці зі своїми партнерами протягом першого року їхнього розриву».

Читайте також: Жерар Піке намагається повернути Шакіру: подробиці драми

Інше джерело повідомило Hollywood Life, що колумбійська співачка щосили намагається зберігати самовладання, коли з'являються всі докази нових відносин Джерарда і його нової подруги Клари Чіа Марті. Джерело сказав:

«Шакіра відчуває, що вона зробила все, що в її силах, щоб підтримувати дружні відносини з Джерардом, у тому числі не збирала аліменти або щось таке. Незважаючи на те, що Жерар все ще мешкає в Барселоні, вона навіть погодилася покрити витрати на те, щоб він регулярно відвідував своїх дітей у Майамі. Тож для нього викладати щось подібне здається таким непотрібним. Її діти — її головний пріоритет, і хоча вони домовилися не публікуватися протягом року після їхнього розриву, вона не може контролювати те, що він робить, і вона знає, що в якийсь момент це мало статися».

Читайте також: На Шакиру напали дикие кабаны: видео

Незважаючи на добрі стосунки з колумбійською співачкою, іспанські ЗМІ були здивовані поведінкою її колишніх родичів чоловіка. Батьки Піке більше не хочуть примирення з Шакірою: Жоан Піке та Монтсеррат Бернабеу схвалюють роман сина та відкрито схвалюють роман із новою молодою невісткою Кларою Чіа Марті.

Читайте також: Шесть обвинений: певицу Шакиру могут посадить в тюрьму

Батьки спортсмена Піке були присутні на сольному концерті разом зі своїми двома дітьми Марком і Жераром, а також Кларою Чіа Марті. З трибун уся родина була помічена щасливою, співаючи пісні іспанського співака, на знак того, що все йде добре.

Читайте також: Шакірі загрожує 8 років в'язниці: подробиці

Нагадаємо, що в даний час Шакірі може загрожувати тюремне ув'язнення в Іспанії. Її звинувачують у тому, що вона не заплатила іспанському уряду мільйони податків у період із 2012 по 2014 рік. Якщо її буде визнано винною, їй може загрожувати восьмирічний тюремний термін.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: