Американський репер і колишній чоловік Кім Кардаш'ян, Каньє Вест, опинився у центрі чергового скандалу. В інтерв'ю конспірологу Алексу Джонсу артист заявив, що «захоплюється Гітлером» і «бачить у його особи хороші речі». Свою заяву виконавець доповнив твердженням, що, на його думку, саме Гітлер винайшов мікрофон та шосе, пише видання Rolling Stones.

«Я теж бачу хороші речі в Гітлері. Я люблю всіх. Євреї не скажуть мені, що ви можете любити нас, і вам може подобається те, що ми робимо з вами за допомогою контрактів, і вам може подобатися те, що ми просуваємо через порнографію. Але цей хлопець [Гітлер], який винайшов автомагістралі, винайшов мікрофон, який я використовую як музикант – ви не можете сказати вголос, що ця людина колись зробив щось хороше – і тут я з цим покінчив», - сказав Вест .

«Мені подобається Гітлер. Ми повинні припинити постійно засуджувати нацистів… Мені не подобається слово «зло» поруч із нацистами. Я люблю євреїв, але я також люблю нацистів. «Він [Гітлер] не вбивав шість мільйонів євреїв. Це просто не так. Голокост – це не те, що сталося. У Гітлера багато спокутних якостей», – додав репер.

Читайте також: Каньє Вест втратив статус мільярдера після антисемітських висловлювань

На цьому скандальні висловлювання зірки не закінчилися. Далі артист заявив, що йому подобається політика кремлівського диктатора Володимира Путіна, а на слова одного зі спікерів «я дуже пропутинський і проросійський» репер сказав «я теж».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: