Шкільна подруга нової дружини Каньє Веста розповіла, якою Б'янка Цензорі була у шкільні та студентські роки, а також розсекретила, як вона познайомилася з колишнім Кім Кардаш'ян.

Дівчина, яка назвалася «Кейт», виступила у програмі Nova FM «Бен, Ліам і Белль» і розповіла, що Б'янка мала успіх у хлопців завдяки пишному бюсту.

«Вона була найгарячішою, дружила з усіма хлопцями. Але вона була чудова. Вона не була однією з найпопулярніших школярок. Я не можу сказати про неї нічого поганого», — згадала Кейт.

Потім дівчина розповіла, як пройшло знайомство Каньє та Б'янки. Кейт заявила, що Вест побачив Цензорі у соцмережі та написав їй у особисті повідомлення.

«Ви заглянули до неї в особисті повідомлення, знайшли її в Instagram і сказали: «Приходь до мене працювати», і вона покинула коледж. Насправді я не впевнена, що вона архітектор», — сказала Кейт.

Нагадаємо, що чутки про таємну весільну церемонію 45-річного Веста та 29-річної Цензорі з'явилися наприкінці минулого тижня. ЗМІ писали, що Б'янка є колишньою співробітницею компанії Каньє Yeezy, де вона працювала архітектурним дизайнером.

Раніше Памела Андерсон заявила, що була закохана тільки один раз.