Ваш гороскоп на грудень 2022 року сповнений вибоїн на дорозі, але турбулентність того варта, коли пригода настільки захоплююча. Сонце заряджає енергійного та спонтанного Стрільця, нагадуючи вам, що до життя не завжди слід ставитись так серйозно. Коли сонце перебуває у вогненному знаку, сміх — завжди найкращі ліки (особливо коли замість цього хочеться божеволіти).

Овен

Молодий місяць у Козерозі принесе магію прояву у ваш 10-й дім кар'єри 23 грудня, що робить це чудовим часом, щоб вимагати підвищення, попросити про підвищення та розпочати процес пошуку роботи своєї мрії.

Телець

Ви можете відчути глибоке і внутрішнє зрушення, коли Юпітер — планета зростання і розширення — увійде до вашого 12-го будинку інтуїції 20 грудня. Це може змусити вас уникнути зовнішнього світу і звернутися до себе за керівництвом.

Близнюки

Розчарування досягнуть апогею, оскільки повний місяць у Близнюках відбудеться 7 грудня. Поєднавши зусилля з ретроградним Марсом, воно міститиме емоційну інтенсивність феєрверку, запаленого без належних заходів безпеки. Це буде красиво, але може бути й справжній хаос!

Рак

Те, як інші ставляться до вас, не ваша проблема, тим більше, що Юпітер — планета удачі та позитиву — входить до вашого 10-го будинку слави та популярності 20 грудня. Якщо хейтери хочуть продовжувати базікати між собою, нехай кажуть! Це просто робить тебе більш відомим.

Лев

Весь негатив піде в минуле до 20 грудня, коли Юпітер – планета пригод та експансії – увійде до вашого дев'ятого будинку спонтанності та неупередженості. Це відродить ваше бажання пробувати щось нове, відвідувати нові місця та навчатися на кожному етапі шляху.

Діва

Оскільки ретроградний Меркурій розпочинається 29 грудня, він буде ретроградним у 24 градусі Козерога. Це може створити тимчасовий творчий блок чи створити відчуття, що «вогник» зник. Можуть випливти невирішені романтичні справи з минулого, а також занедбані мистецькі проєкти. Приготуйтеся нарешті вирішити ці питання.

Терези

Коли 20 грудня Юпітер — планета пригод та експансії — увійде до вашого сьомого дому партнерства, вам дуже пощастить знайти союзників, прихильників і справді чудових нових друзів. І якщо ви зараз закохані, є велика ймовірність, що цей транзит може призвести до серйозних змін у відносинах.

Скорпіон

Як тільки Юпітер - планета зростання і розширення - увійде до вашого шостого будинку здоров'я і роботи 20 грудня, ви виявите, що вам стане легше залишатися організованим і цілеспрямованим у своєму повсякденному житті. Шостий будинок також управляє домашніми тваринами, що означає, що цей транзит може призвести до появи щеняти на Різдво!

Стрілець

Хоча початок місяця може бути непростим, у вас є багато чого очікувати, коли Юпітер – планета зростання та розширення – увійде до вашого п'ятого будинку романтики та творчості 20 грудня. Це може не тільки викликати іскри у вашому особистому житті, але також може призвести до великих художніх проривів.

Козеріг

Молодий місяць у Козерогу буде 23 грудня, що підкріпить вашу прихильність до самовдосконалення і зміцнить вашу самооцінку. Те, як ви бачите, часто безпосередньо пов'язане з тим, ким ви стаєте.

Водолій

Оскільки Юпітер — планета зростання та розширення — входить до вашого третього будинку спілкування та близьких друзів 20 грудня, ви можете виявити, що стаєте більш відданими місцевим проблемам. Якщо ви готові поділитися своїми ідеями з іншими та сприяти інтелектуальному розвитку, це окупиться у 2023 році.

Риби

Ви відпочинете від хвилювання Юпітера у Рибах до 20 грудня. Саме тоді Юпітер знову увійде на знак Овна, активізуючи ваш другий будинок грошей, стабільності та самооцінки. Це знаменує собою потужний період заробітку, а це означає, що у 2023 році ви можете принести додому більше грошей, ніж будь-коли раніше.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona:

А ви знали? Чому Майкл Джексон носив одну рукавичку
Зрадники: ТОП-16 українських зірок, які мовчки підтримують путінський режим та війну в Україні
Стало відомо, скільки заробляють сестри Кардаш'ян-Дженнер на Hulu
Чорний список РФ: пісні цих артистів заборонили на російських радіостанціях
Помер 68-річний російський артист Борис Моїсеєв: подробиці