Фіналіст першого сезону «Х-фактор», український співак та волонтер Олександр Кривошапко, який нещодавно одружився втретє, прокоментував скандал з його ексдружиною, хореографом Тетяною Денисовою. Її звільнили із українського шоу через відмову публічно засуджувати вторгнення РФ.

Читайте також: Кейт Вінслет відзначає 47-річчя: що відомо про особисте життя голлівудської акторки

В інтерв'ю для YouTube-каналу Rostyslove Production Кривошапко розповів, що Денисова написала йому наприкінці минулого року і повідомила, що збирає документи для набуття російського громадянства.

«Ще в листопаді 2021 року вона написала мені після того, як ми не спілкувалися років шість-сім. Їй потрібне було свідоцтво про розлучення. Я одразу надіслав, ми тепло поспілкувалися. І тоді вона озвучила причину, навіщо їй потрібне було свідотство про розірвання шлюбу. У грудні вона отримувала російське громадянство. Навіщо — не знаю», — поділився Александр.

Читайте також: Кейт Вінслет відзначає 47-річчя: що відомо про особисте життя голлівудської акторки

Артист додав, що на той час не вважав дії своєї колишньої дружини образливими для України, адже Тетяна народилася в Росії і кілька років була студенткою одного з російських хореографічних училищ.

«Ви повинні розуміти, що це людина, яка була народжена в Калінінграді. Все життя жила у Севастополі, навчалася у Пітері у Ваганівці і після початку кар'єри в Україні вона ще працювала у Росії. Тому так, після 2014 року, можна було її засуджувати. Але з огляду на її таке російське походження, у грудні 2021-го я не помітив нічого, що мене образило б у цьому. Я розумів, що людині треба розвиватися», — прокоментував Кривошапко.

Олександр розсекретив, що під час їхнього шлюбу з Денисовою Тетяна неодноразово критикувала росіян.

«І вона постійно говорила мені, цитую: "Саша, Росія — це країна підарасів, наркоманів і проституток". Це її слова. І тому мені дуже прикро, що людина, з якою я мав шлюб, змушена жити в такій неприємній для себе атмосфері», — поділився виконавець.

Нагадаємо, що у 2009-2016 роках Тетяна Денисова був суддею шоу «Танцюють всі!» на СТБ. Коли проект закрили, вона стала наставником російських «Танців». На початку лютого 2022 року СТБ повідомив про поновлення показу проекту «Танцюють усі!» під новою назвою «Танці. World of Dance» і знову покликав у журі Денисову. Але через її мовчання про війну, керівництву каналу довелося звільнити Тетяну та вирізати її з ефіру. Тепер прем'єра танцювального шоу, яку заплановано на осінь-2022, відбудеться без суддів.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: