Популярна британська акторка Кейт Вінслет, яка відома за ролями Рози у «Титаніку», Клементини у «Вічному сяйві чистого розуму» та Ханни у «Читці», відзначає день народження. 5 жовтня знаменитості виповнюється 47 років.

Читайте також: Слава Камінська натякнула, що втретє вагітна

Іменинниці часто приписували роман з Леонардо Ді Капріо. Проте актори неодноразово спростовували чутки, заявляючи, що у них просто міцні дружні стосунки. Розповідаємо, що ще відомо про особисте життя Вінслет.

Кейт Вінслет і Леонардо Ді Капріо
Кейт Вінслет і Леонардо Ді Капріо
Getty Images

Чоловіки та діти Кейт Уінслет

Перші серйозні стосунки в акторки розпочалися у 15-річному віці. Чотири з половиною роки вона зустрічалася з актором і письменником Стівеном Тредром, який був старший за неї на 12 років. Чоловік помер від раку кісток через два роки після розриву. Кейт навіть пропустила прем'єру «Титаніка», щоб відвідати похорон колишнього коханого.

Кейт Вінслет і Стівен Тредр
Кейт Вінслет і Стівен Тредр

У 1998 році 23-річна Вінслет вийшла заміж за 25-річного режисера Джима Тріплтона, з яким крутила роман рік до весілля. Через два роки Кейт вперше стала мамою, подарувавши чоловіку дочку Мію. Народження дівчинки не врятувало сім'ю від розпаду. І вже наприкінці 2001 року Вінслет та Тріплтон розійшлися.

Кейт Вінслет і Джим Тріплтон
Кейт Вінслет і Джим Тріплтон
Getty Images

Зазначимо, що Міа пішла стопами зіркової мами і теж стала акторкою. Поки що на рахунку 21-річної дівчини три роботи в кіно та на телебаченні: фільми «Версальський роман» та «Тіні», а також серіал «Небезпечні зв'язки».

Міа Тріплтон у фільмі «Тіні»
Міа Тріплтон у фільмі «Тіні»
IMDb

Читайте також: Заборони дня 5 жовтня 2022 року: що не можна робити на Іони та Фоки

Вдруге Кейт Вінслет зіграла весілля з ще одним режисером — Семом Мендесом, який старший за неї на 10 років. Пара влаштувала урочисту церемонію у травні 2003 року на острові Ангілья. Заміж кінозезда виходила вже на третьому місяці вагітності сином Джо.

Кейт Вінслет і Сем Мендес
Кейт Вінслет і Сем Мендес
Getty Images

Цей шлюб акторки протримався довше: Вінслет та Мендес прожили разом 7 років. Розлученню передували чутки у ЗМІ про те, що у Сема любовні стосунки з акторкою Ребекою Холл.

Ребекка Холл і Сем Мендес
Ребекка Холл і Сем Мендес
Getty Images

Зірка «Титаніка» не довго була холостячкою. Вже через рік вона познайомилася на острові Неккер із молодшим на три роки мільйонером Недом Рокнроллом (справжнє ім'я Едвард Абель Сміт), який є племінником засновника Virgin Group Річарда Бренсона. Пара одружилася на початку грудня 2012 року. А ще за рік у них народився син Беар. Цього року Кейт та її третій чоловік відзначатимуть десяту річницю весілля.

Кейт Вінслет і Нед Рокнролл
Кейт Вінслет і Нед Рокнролл
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: