Голлівудська кінодіва Анджеліна Джолі 4 жовтня подала зустрічний позов проти свого колишнього чоловіка в рамках справи про їхню спільну виноробню у Франції. У судових документах актриса поділилася новими подробицями того, що спричинило їх з Бредом Піттом розлучення, пише The New York Times.

Читайте також: Кейт Вінслет відзначає 47-річчя: що відомо про особисте життя голлівудської акторки

За словами адвокатів Джолі, продаж її частки бізнесу від виноробні Пітту зірвався через його вимогу підписати угоду, яка б забороняла Анджеліні говорити поза судом про фізичне та емоційне насильство над нею та їхніми дітьми.

У позові йдеться, що у вересні 2016 року під час перельоту на частому літаку з Франції до Каліфорнії Пітт «душив одного з дітей та вдарив іншого по обличчю», а також «схопив Джолі за голову та потряс її». Крім того, він облив Джолі та дітей пивом та червоним вином. Правоохоронці розслідували інцидент, але відмовилися порушувати кримінальну справу. А за кілька днів після перельоту Джолі подала на розлучення.

Нагадаємо, що цього року Бред Пітт подав позов, у якому його колишня дружина звинувачується у порушенні «договірних прав». За його словами, Джолі продала свою половину виноробні дочірній компанії Stoli Group без його схвалення.

Читайте також: Слава Камінська натякнула, що втретє вагітна

У зустрічній скарзі Джолі говориться, що вона продала свою частку лише після того, як переговори зірвалися через його вимогу про нерозголошення угоди. У її документах йдеться, що агент ФБР, який розслідував твердження про те, що Пітт фізично напав на Джолі та їхніх дітей у літаку в 2016 році, дійшов висновку, що «уряд мав ймовірні підстави для звинувачення Пітта у федеральному злочині за його поведінку у той день».

Анджеліна Джолі з усіма дітьми
Анджеліна Джолі з усіма дітьми
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: