Кілька днів тому відома американська співачка та акторка Шер підтвердила чутки про те, що у неї з'явився молодий бойфренд. 76-річна володарка «Оскара» ходить на побачення з музичним продюсером Александром Едвардсом, який вдвічі молодший за артистку. Їхня різниця у віці становить 40 років.

Ivona вирішила згадати, хто ще із знаменитих жінок крутив романи з хлопцями, які годяться їм у синів.

Мадонна

Читайте також: Як із роками змінювалася зовнішність Олі Полякової — фото

Легендарна попзірка Мадонна майже три роки була в любовних стосунках з танцівником Ахламаліком Вільямсом. На момент перших побачень співачці був 61 рік, а її коханому — 25.

Мадонна і Ахламалік Вільямс
Мадонна і Ахламалік Вільямс
Getty Images

У квітні 2022 року стало відомо про розтавання Мадонни з Вільямсом. Проте вже через чотири місяці ЗМІ повідомили, що у 64-річної знаменитості з'явився новий хлопець, який майже втричі молодший. Мова про 23-річного манекенника Ендрю Дарнелля.

Кейт Бекінсейл

Зірка серії фільмів «Інший світ» трохи більше року зустрічалася зі стендап-коміком Меттом Райфом, який всього на рік старший за доньку акторки.

Кейт Бекінсейл і Метт Райф
Кейт Бекінсейл і Метт Райф
Getty Images

Крім того, у 49-річної Бекінсейл був роман з актором і коміком Пітом Девідсоном, який молодший на 21 рік.

Кейт Бекінсейл і Піт Девідсон
Кейт Бекінсейл і Піт Девідсон
Getty Images

Сьюзен Серендон

Три роки акторка Сьюзен Серендон крутила роман із режисером документальних фільмів Джонатаном Брікліном. Вони почали зустрічатись, коли кінозірці було 65 років, а її бойфренду — 34.

Сьюзен Серендон і  Джонатан Бриклін
Сьюзен Серендон і Джонатан Бриклін
Getty Images

Сем Тейлор-Джонсон

Режисерці фільму «П'ятдесят відтінків сірого» 10 років назад вдалося затягнути до РАЦСу популярного британського актора Аарона Тейлор-Джонсона. На момент весілля Сем було 45 років, а її коханому — 22.

Сем Тейлор-Джонсон і Аарон Тейлор-Джонсон
Сем Тейлор-Джонсон і Аарон Тейлор-Джонсон
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: