Мадонна досягла важливої ​​віхи. За даними Billboard, 64-річна виконавиця стала першою жінкою, яка увійшла до топ-10 чарту альбомів Billboard 200 у 1980-х, 90-х, 2000-х, 2010-х, а тепер і у 20-х років, з випуском її нового альбому та збірки реміксів під назвою «Нарешті вистачить кохання».

Читайте також: Мадонна разошлась с бойфрендом, младше ее на 35 лет

Це робить Мадонну десятою в списку і першою артисткою, що досяг цього подвигу, а решта дев'яти були сольними артистами-чоловіками або групами, що складаються з чоловіків. Вона також є першою та єдиною жінкою, яка посіла не менше 50 перших місць у будь-якому чарті Billboard.

Читайте також: Украинский режиссер снял документальный фильм о Мадонне

Нарешті Enough Love, який в основному складається з раніше випущених танцювальних реміксів, дебютував під номером 8 у чарті від 3 вересня. Альбом став першим альбомом реміксів, що потрапив до десятки найкращих у Billboard 100 з 2014 року, коли Бейонсе посіла 8-е місце у чартах. Це також альбом танцювальних/електронних реміксів із найвищим рейтингом за більш ніж десятиліття з того часу, як The Remix Леді Гагі посів 6-е місце у 2010 році.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: