Навіть селебрітіс, які витрачають купу грошей на особистих стилістів, парихмакерів та візажистів, не застраховані від модних провалів.

Дивимося разом приклади невдалого макіяжу світових знаменитостей!

Леді Гага

Читайте також: Актора «Рівердейла» засудили до довічного ув'язнення за вбивство власної матері

Нещодавно артистка нарвалася на критику новим селфі в Інстаграм. На думку користувачів Мережі, Гага зіпсувала свій зовнішній вигляд товстим шаром тонального крему, подвійними чорними стрілками та білими бровами. Образ не врятувала навіть червона помада.

Джинніфер Гудвін

Зірка серіалів «Чому жінки вбивають» та «Якось у казці» на одному із заходів з'явилася з невдалим макіяжем очей. Чорно-вугільні брови, стрілки і щільний шар темних тіней на повіках ніяк не поєднувалися з білим від пудри обличчям акторки.

Джинніфер Гудвін
Джинніфер Гудвін
Getty Images

Ель Феннінг

Зірка фільму «Малефісента» засмутила модних критиків, з'явившись на Comic-Con з глітером на очах, який створив ефект туші, що потекла.

Ель Феннінг
Ель Феннінг
Getty Images

Тайра Бенкс

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, які розбагатіють у жовтні 2022 року

З цим макіяжем відому супермодель порівняли з «ходячим мерцем». Обведені вугільно-чорними тінями очі, яскрава помада кольору фуксія та хайлайтер на все обличчя — такий образ підійшов би на Хелловін, але не на бал The Moth Ball.

Тайра Бенкс
Тайра Бенкс
Getty Images

Айшварія Рай

Знаменита індійська акторка, яка має титул «Міс світу», зіпсувала свій образ для червоної доріжки Каннського кінофестивалю помадою бузкового кольору. Матова текстура не підійшла до губ Айшварії, через що вони виглядали потрісканими і обвітреними.

Айшварія Рай
Айшварія Рай
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: