Навіть воєнний стан у країні не в змозі зупинити розбірки між зірками. Розповідаємо, які українські знаменитості потрапляли у конфліктні та скандальні ситуації після вторгнення РФ 24 лютого.

Ірину Федишин звинуватили у гомофобії

Два місяці тому українська співачка Ірина Федишин під час інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк назвала ЛГБТ-спільноту грішниками.

«ЛГБТ-спільнота — для мене це великий гріх, я це не розумію, але я цих людей не засуджую, тому що це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається... Ми всі відповідатимемо перед Богом», — заявила артистка.

Після цього багато українців у соцмережах засудили слова Федишина, звинувативши її в гомофобії.

Українське журі не дало жодного балу Польщі на Євробаченні

Читайте також: Співачка TAYANNA розповіла, чому її затримала польська поліція

Ще один скандал із Федишин, яку покликали судити на конкурсі, де часто виступають учасники з нетрадиційною орієнтацією. Ірина разом із Вадимом Лисицею, Андрієм Капральом, Андрієм Яцківом та Лук'яном Галкіном увійшла до складу національного журі від України на Євробаченні 2022. Усі вони розлютили українських шанувальників конкурсу тим, що не дали жодного балу дружній Польщі.

 «Дизель Студіо» потрапив у скандал із невиплатою зарплат

Колишній співробітник «Дизель Студіо» Микола Федосенков звинуватив керівників проекту у тому, що йому не виплатили зарплату та гонорари за виконану роботу до початку війни. Інші колеги Федосенкова підтвердили, що теж зіштовхнулися з такою ситуацією.

На конфлікт також відреагувала актриса Ксенія Мішина, яка заявила, що така поведінка компанії може бути продиктована буквою Z у логотипі.

Ксенія Мішина відреагувала на скандал з Дизель Студіо
Ксенія Мішина відреагувала на скандал з Дизель Студіо
instagram.com/misha.k.ua

Керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов пояснив, що компанії не сподобалася якість роботи Миколи на посаді реквізитора. Щоб не звільняти хлопця, йому запропонували спробувати себе в монтажі відео. А незабаром почалася війна, і «Дизель Студіо» не мали можливості виплатити необхідну суму через відсутність концертів.

Згодом з'явилося ще одне звинувачення. Сестра загиблої в автокатастрофі актриси «Дизель Студіо» Марини Поплавської Людмила заявила, що компанія досі не виплатила гонорари за зйомки актриси у ситкомі «На трьох» у 2018 році та за концерти у Києві, Луцьку та Львові.

У відповідь на звинувачення Людмили, Крутоголов заявив, що компанія не має жодних домовленостей із сестрою Поплавською, тому суд відхилить її позов. Єгор додав, що разом із колегами по шоу він вирішив усі гроші, зароблені Мариною, покласти на депозит і віддати племінницям Поплавської після досягнення ними 18-річчя.

Таїсія Повалій співає українські пісні у Кремлі під час війни

Поки в Україні війна, співачка Таїсія Повалій розважає росіян та ще й українськими піснями. У День перемоги 9 травня у Кремлі вона виконала «Пісню про рушник».

А 8 липня артистка з'явилася на пропагандистському концерті до Дня сім'ї, кохання та вірності у Муромі. Цього разу вже з російськомовною композицією «Мама-мамочка».

«Міс Львів-2018» під час війни рекламувала російський бренд

Читайте також: Еллі Голдінг поділилася враженнями від поїздки до Києва під час війни

Володарка титулів «Міс Львів-2018» та «Перша віце-міс Україна-Всесвіт» Наталія Болюх під час війни у ​​своїх соцмережах рекламувала російський магазин одягу. Дівчина опублікувала пост, у якому радить підписникам купити сукні бренду RUSART Fashion.

Міс Львів-2018 рекламує російський бренд Фото: instagram.com/topnataliaa
Міс Львів-2018 рекламує російський бренд Фото: instagram.com/topnataliaa

Цікаво, що кілька років тому Наталія заявила, що нічого не має проти Росії і навіть мріє взяти участь у конкурсах краси в цій країні. Крім того, вона неодноразово відвідувала Москву. А лише за кілька тижнів до початку повномасштабної війни була помічена в обіймах фаната Путіна Григорія Лєпса.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: