Війна забрала життя багатьох українців. Хтось не зміг дочекатися близьких із фронту, а хтось втратив рідних під час обстрілів та ракетних ударів по житлових кварталах. Знаменитості не стали винятком. Багато хто з них поділився історіями про те, як вони втратили родичів і друзів через вторгнення РФ. Хто з українських зірок пережив втрату близької людини після 24 лютого, розповідаємо далі у нашій добірці.

Наталія Могилевська

Відома співачка Наталія Могилевська у квітні повідомила про загибель родича в окупованому Маріуполі. Артистка втратила свого дядька Олександра під час обстрілу.

Андрій Бєдняков

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, які найчастіше брешуть

На початку квітня ведучий Андрій Бєдняков втратив маму в окупованому Маріуполі. Він зізнався, що не встиг попрощатися з найближчою людиною. Проте, впевнений, що зможе це зробити після перемоги України.

Алан Бадоєв

Під час війни померла і мати відомого кліпмейкера Алана Бадоєва. Серце Антоніни Іванівни перестало битися 20 травня.

Ольга та Наталя Сумські

На третій день після вторгнення РФ на територію України в актрис Ольги та Наталі Сумських померла 88-річна мама, Народна артистка України Ганна Сумська. Похорон відомої театральної актриси пройшов на Байковому цвинтарі під звуки сирен та прильоти.

Даша Астаф'єва

Співачка Даша Астаф'єва у березні розповіла, що під час війни померла її бабуся. Знаменитість не змогла приїхати попрощатися. За словами артистки, родичку поховали чужі люди.

Маша Полякова

Старша донька Олі Полякової пережила смерть близької подруги. За словами співачки, 17-річну дівчинку розстріляли разом із мамою, коли вони намагалися виїхати машиною з написом «Діти». В авто також була молодша сестра подруги Маші. 7-річна дівчинка вижила, але їй ампутували ногу.

Оля Цибульська

Співачка та ведуча Оля Цибульська в Інстаграм повідомила, що втратила близького друга, який допоміг її батькам виїхати з окупованого Ірпеня. Мова про ведучого музичного телеканалу М2 Каріма Гуламова. Чоловік служив у ЗСУ та загинув на фронті.

Леся Нікітюк

Знаменита ведуча Леся Нікітюк днями зворушила фанів новою піснею «Блакитні очі». Зірка зізналася, що композицію присвятила близькому другові Денису Ріхтеру, який загинув у Луганській області наприкінці травня.

Alyona Alyona

У квітні українська реп-виконавиця Alyona Alyona розповіла передплатникам в Інстаграмі, що рашисти вбили її кума. Похорон близького друга сильно вдарив по співачці. Alyona Alyona не планувала залишати Україну. Однак після втрати кума зрозуміла, що зможеш врятувати інших захисників, тільки збираючи для них гроші за кордоном.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: