Українська виконавиця Тетяна Решетняк, яка виступає під сценічним псевдонімом TAYANNA, поділилася з підписниками в Інстаграмі історією зі свого дитинства. Артистка згадала, як одного разу її разом із мамою затримала поліція у Польщі.

Читайте також: Еллі Голдінг поділилася враженнями від поїздки до Києва під час війни

За словами Тетяни, інцидент трапився, коли вона ще була школяркою, і навчалася в 10 або 11 класі. Щоб заробити гроші на внз, знаменитість разом із мамою вирушила до сусідньої країни продавати різні товари. Однак, на одній із зупинок поїзда їх затримали правоохоронці.

«Десь в 10-11 класі, для того, щоб назбирати кошти на університет та допомогти мамі, я вирушила разом з нею до Польщі на заробітки продавати різний товар. Тоді я з мамою навіть подумати не могли, що на наступній зупинці нас затримають поліцейські та відвезуть у відділення…», — поділилась TAYANNA.

У поліції Решетняк допитували про те, що вона робить у Польщі та навіщо продає товар. Тетяна зізналася, що мріє навчатись на музичному факультеті одного з університетів Кракова, але для вступу потрібні гроші. І щоб довести поліцейським, що вона вміє співати, TAYANNA виконала єдину польську пісню, яку вона знала. Після цього артистку відпустили.

«Спочатку нас допитували («що ми тут робимо»), а потім поліцейський запитав: «Ви така молода, навіщо ви возите в Польщу товар, для чого це вам?». Я йому сказала, що хочу заробити на навчання (я якраз хотіла вступати до Кракова на джазовий спів). Він запитав, чи я співаю, я сказала, що так і заспівала йому єдину польську пісню, яку я тоді знала. В той момент вони були такі розчулені, що віддали нам товар і посадили назад на потяг! Ось такі пригоди в мене були в минулому, і вже тоді мені допоміг мій голос, мій спів.», — згадала українська зірка.

Свою розповідь TAYANNA доповнила рідкісними фотографіями із сімейного архіву.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: