Український виконавець Іван Хайат (KHAYAT) поскаржився на те, що через нові правила виїзду за кордон не зможе виступити на одному із заходів на честь Євробачення-2023. В Інстаграм-сторіс фіналіст дев'ятого сезону «Голосу країни» та учасник Нацвідборів на Євробачення 2019 та 2020 років розповів, що 7 травня мав з'явитися на сцені Ukrainian Eurovision Party разом із MELOVIN та Alyosha.

 

Читайте також: Ембер Герд втекла з Голлівуду після програшу в суді: де зараз живе ексдружина Джонні Деппа

За словами 26-річного артиста, він купив квитки, зібрав валізу і надав всі документи, але виїхати до Великобританії у відрядження йому так і не дозволили. KHAYAT запостив гнівне звернення до тих, хто втік з України і не повернувся, отримавши дозвіл на закордонну поїздку від Мінкульту. 

 

«Завтра ми мали летіти на концерт у Манчестер. Квитки туди-назад на руках, валіза зібрана Але ніц не відбувається, бо у дозволі на виїзд відмовили. Дякую всім, хто виїхав за кордон від Мінкульту і не повернувся. Через таких сцикунів як ви, навіть маючи неодноразовий позитивний досвід виїзду, виїхати у відрядження тепер практично неможливо. Сподіваюся, що ви всі понесете кримінальну відповідальність», — написав співак.

 

Khayat не випустили за кордон на захід до Євробачення Фото: instagram.com/ado.khayat

 

Раніше ми писали про найтрешовіші образи учасників Євробачення за всю історію конкурсу.