58-річний прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який у липні оголосив про свою відставку з цієї посади, нарешті зміг відсвяткувати весілля з дружиною Керрі через рік після таємного вінчання.

Читайте також: Борис Джонсон: ТОП-10 цікавих фактів про ексцентричного друга України

Як повідомляє Daily Mail, вечірка відбулася в суботу, 30 липня, у величезному наметі на території маєтку XVIII століття Дейлсфорд-хаус у графстві Глостершир. Маєток належить мільярдеру, голові компанії JCB та одному з головних спонсорів Консервативної партії, лорду Ентоні Бемфорду.

На святкування прийшло близько 200 гостей. Їх пригощали улюбленим коктейлем Керрі з джину, червоного вермуту та кампарі, ананасом, настояним на лаймі та м'яті, картоплею фрі та копченою свининою з медом, вишнею та гірчичною капустою.

Серед запрошених були близькі друзі та родичі, а також кілька депутатів-консерваторів: Бен Уоллес, Аманда Міллінг, Джон Віттіндейл, Надін Дорріс, Джейкоб Ріс-Могг, сестра Бориса Рейчел та його 81-річний батько Стенлі Джонсон, а також екс-зірка серіалу «Сусіди» Холлі Веленс.

Читайте також: ТОП-5 курйозів зі світовими політиками

Для пишного весілля 34-річна Керрі Джонсон обрала шовкову сукню від Саванни Міллер. Дружина Бориса вирішила не витрачати на вбрання 3500 фунтів стерлінгів (близько 157 тисяч гривень), і взяла його в оренду за 25 фунтів (1122 гривні).

Свій перший танець політик та його дружина виконали під композицію Sweet Caroline.

Нагадаємо, що Борис та Керрі Джонсони повінчалися у травні минулого року. Через ковідні обмеження на церемонії були присутні до 30-ти найближчих людей закоханим, у тому числі й їхній син Вілфред.

Борис Джонсон та Керрі Джонсон повінчалися у травні 2021 року
Борис Джонсон та Керрі Джонсон повінчалися у травні 2021 року
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: