Багато українців досі не можуть прийти до тями після смерті відомої української ведучої та акторки Руслани Писанки . 56-річна знаменитість пішла з життя в ніч проти 19 липня під час лікування в Німеччині. Чоловік артистки Ігор Ісаков повідомив, що причиною смерті Руслани став рак.

Ivona вирішила згадати, які ще відомі люди померли від онкологічного захворювання у період із січня по липень 2022 року.

Вільям Херт

Американський актор Вільям Херт, який зіграв генерала та держсекретаря США Таддеуса Росса у фільмах «Неймовірний Халк», «Перший месник: Протистояння», «Месники: Війна нескінченності», «Месники: Фінал» та «Чорна вдова», помер 13 березня, за тиждень до свого 72-го дня народження. Причиною смерті кінозірки стали ускладнення після пережитого раку простати на термінальній стадії з метастазами в кістки.

Вільям Герт в ролі Таддеуса Росса
Вільям Герт в ролі Таддеуса Росса
imdb.com

Артуро Бонін

Аргентинський актор Артуро Бонін, який відомий українському глядачеві за ролями Альфредо у «Дикому ангелі» та директора школи Марселя Донофа у «Буремному шляху», пішов із життя 15 березня у 78-річному віці. Причиною смерті кінозірки став рак легенів.

Артуро Бонін
Артуро Бонін
imdb.com

Олександра Яковлєва

Зірка фільмів «Екіпаж» та «Чародії» Олександра Яковлєва померла від онкології у 64-річному віці. Радянської акторки не стало 1 квітня через рак молочної залози в останній стадії.

Олександра Яковлева в «Чародіях»
Олександра Яковлева в «Чародіях»
imdb.com

Девід Уорнер

Читайте також: ТОП-5 зірок шоубізнесу та політиків, які звинувачувалися в інцесті

Актор фільмів «Титанік» і «Омен» Девід Уорнер помер від раку легенів 24 липня. На момент смерті британському актору було 80 років. Останні дні він провів у будинку для людей похилого віку для професійних акторів і театральних професій у Денвілл-Холі.

Девід Ворнер
Девід Ворнер
Getty Images

Віра Бочкур

Відома українська блогерка з Кропивницького Віра Бочкур чотири роки боролася з раком товстого кишечника з метастазами в печінці, але не змогла перемогти хворобу. Бочкур померла наприкінці липня у 31-річному віці.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: