Тейлор Лотнер і Тейлор Доум

Читайте також: Підсумки 2022 року: хто з українських зірок зіграв весілля під час війни

30-річний виконавець ролі Джейкоба Блека в кіносазі «Сутінки» Тейлор Лотнер таємно одружився зі своєю 25-річною коханою-медсестрою Тейлор Доум у листопаді. Весілля пройшло неподалік від виноробні Epoch Estate Wines у Каліфорнії.

Тіффані Трамп та Майкл Булос

Колишній президент США Дональд Трамп у листопаді видав заміж молодшу дочку. 29-річна Тіффані Трамп офіційно стала дружиною 25-річного нігерійського бізнесмена з ліванським корінням Майкла Булоса.

Наомі Байден та Пітер Ніл

28-річна онука президента США Джо Байдена у листопаді вийшла заміж за юриста Пітера Ніла. Весілля пари пройшло на території Білого дому.

Ліна Хіді та Марк Менчак

Британська акторка Ліна Хіді, яка відома за роллю Серсеї Ланністер у «Грі престолів», вдруге вийшла заміж. 49-річна знаменитість зіграла весілля з американським актором Марком Менчаком. Закохані одружилися на приватній церемонії в Італії в жовтні.

Джордана Брюстер та Мейсон Морфіт

Зірка «Форсажу» американська акторка і модель з бразильським корінням Джордана Брюстер і генеральний директор однієї з інвестиційних компаній Мейсон Морфіт одружилися через рік після оголошення про заручини. Весілля пари відбулося у вересні.

Ріта Ора та Тайка Вайтіті

32-річна британська співачка косоварського походження в серпні вийшла заміж за новозеландського актора і коміка Тайка Вайтіті, який старший за артистку на 15 років.

Сара Гайленд і Веллс Адамс

Актриса серіалу «Американська сімейка» Сара Гайленд у серпні офіційно стала дружиною діджея та колишнього учасника реаліті-шоу «Холостяк у раю» Веллса Адамса.

Келлі Брук та Джеймі Парізі

42-річна акторка та фотомодель Келлі Брук вперше вийшла заміж у липні. Обранцем зірки став інструктор із дзюдо італійського походження Джеймі Паризі. Церемонія вартістю півмільйона доларів пройшла в середньовічній фортеці Торре де Цицеро у стародавньому місті Чивітавек'я та у лунапарку.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек

Зіркова парочка, яка відновила свої любовні стосунки через 17 років після розриву перших заручин, цього року зіграла одразу два весілля. Спочатку Лопес та Аффлек таємно одружилися в Лас-Вегасі в липні, а наступного місяця знаменитості влаштували пишну урочистість.

Кірстен Данст та Джессі Племонс

Голлівудські актори узаконили свої стосунки через 6 років спільного життя та народження двох дітей. Весілля пара відсвяткувала в липні на курорті Golden Eye в Очо-Ріосі, Ямайка.

Кірстен Данст та Джессі Племонс
Кірстен Данст та Джессі Племонс
Getty Images

Ліндсі Лохан та Бадер Шамас

Акторка Лінді Лохан у свій 36-й день народження 2 липня оголосила про те, що вийшла заміж за арабського фінансиста Бадера Шамаса.

Брітні Спірс та Сем Асгарі

У липні 40-річна американська співачка Брітні Спірс та 28-річний фітнес-тренер, актор та модель Сем Асгарі зіграли весілля. Церемонія проходила у наметі на території маєтку артистки.

Кортні Кардаш'ян та Тревіс Баркер

Старша із сестер Кардаш'ян стала дружиною рок-музиканта з гурту Blink-182. 46-річний Тревіс та 43-річна Кортні офіційно стали чоловіком та дружиною у травні на скромній церемонії в Санта-Барбарі.

Бруклін Бекхем та Нікола Пельц

Читайте також: Підсумки 2022 року: найгучніші розлучення зарубіжних зірок

Старший син Девіда і Вікторії Бекхемів, Брулін Бекхем, одружився з донькою американського мільярдера Нельсона Пельтца, акторкою Ніколою Пельтц. Весільна церемонія пройшла в квітні на березі океану у Палм-Біч в маєтку Пельтців.

Юен Макгрегор і Мері Елізабет Вінстед

Знаменитий голлівудський актор Юен Макгрегор у квітні таємно зіграв весілля з акторкою Мері Елізабет Вінстед, його колегою з серіалу «Фарго». У пари вже є спільний син, який народився влітку 2021 року.

Юен Макгрегор та Мері Елізабет Вінстед
Юен Макгрегор та Мері Елізабет Вінстед
Getty Images

Бонні Райт та Ендрю Лококо

Виконавиця ролі Джіні Візлі у фільмах про Гаррі Поттера та засновниця кінокомпанії «Бон-Бон-Люм'єр» Бонні Райт вийшла заміж. У березні чоловіком кінозірки став її бойфренд Ендрю Лококо.

Геллі Беррі та Ван Гант

У січні стало відомо, що володарка «Оскара» Геллі Беррі таємно вийшла заміж. Її обранцем став музикант Ван Гант.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: