Днями Мережу облетіло курйозне відео про те, як президент США Джо Байден невдало покатався на велосипеді. Під час прогулянки у парку у штаті Делавер 79-річний політик вирішив зупинитися, щоб привітатись із шанувальниками. Байден спробував злізти з велосипеда, однак одна з його ніг зачепилася за фіксатор на педалі. Президент втратив рівновагу та впав. На щастя, медична допомога йому не знадобилася.

Ivona вирішила згадати, які ще світові політики потрапляли в курйозні ситуації.

Читайте також: Вакарчук вперше показав фото з однорічним сином Іваном

Борис Джонсон не зміг впоратися із парасолькою

Торік бурхливу реакцію користувачів Мережі викликало кумедне відео із прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном. Під час відкриття меморіалу загиблим полісменам політик тривалий час намагався розгорнути свою парасольку. Коли ж йому це нарешті вдалося, він, як справжній джентльмен, вирішив запропонувати парасольку своїй колегі Пріті Пател, але та відмовилася. Після чого парасолька відразу ж вивернулася навиворіт. Навіть принц Чарльз не зміг утриматись від сміху.

Ангелу Меркель переплутали з дружиною Еммануеля Макрона

У 2018 році тодішній канцлер Німеччини Ангела Меркель разом із президентом Франції Еммануелем Макроном відвідала заходи, присвячені 100-річчю закінчення Першої світової війни. Під час спілкування з публікою політиків познайомили зі 100-річною француженкою. Жінка відразу ж впізнала президента, а ось Меркель вона прийняла за першу леді Бріджіт Макрон. Ангелі довелося кілька разів пояснювати, що вона є канцлером Німеччини. Але, схоже, старенька не дуже знається на світовій політиці, і кілька разів перепитувала Меркель, чи справді вона мадам Макрон.

Ніколя Саркозі ляснув по попі Хілларі Клінтон

Багато шанувальників приколів з політиками досі згадують, як колишній президент Франції Ніколя Саркозі під час офіційної зустрічі в Єлисейському палаці в Парижі ляснув по попі держсекретаря США Хілларі Клінтон. Наврядчи це було випадково! Та й Хілларі поводилася не дуже дипломатично.

«Король курйозів» Віталій Кличко

Мер Києва вже стільки разів потрапляв у забавні ситуації, що складно вибрати, який курйоз із екс-боксером найяскравіший. Варто зазначити, що у Кличка чудове почуття гумору, адже він єдиний політик у світі, який випустив книгу зі своїми курйозними висловлюваннями та ляпами у прямому ефірі. Приклад одного з ляпів нижче у відео:


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: