На п'ятий день війни в Україні відома співачка Софія Ротару опублікувала пост в Інстаграм, де заявила, що залишається в рідній країні і знаходиться в Києві. Артистка підтримала українських захисників та засудила ракетні обстріли мирних жителів російською армією. Ця публікація стала єдиною на сторінці Софії Михайлівни після початку війни. Шанувальники виконавиці довгий час не могли зрозуміти, куди поділася знаменитість, і чому вона перестала говорити про вторгнення РФ.

Читайте також: ТОП-5 зірок шоубізнесу та політиків, які звинувачувалися в інцесті

Наступне згадування про війну на сторінці Ротару з'явилося лише через чотири місяці бойових дій. Співачка відреагувала на події в ТЦ «Амстор», виставивши в Інстаграм-сторіс траурну свічку з датою трагедії та назвою міста. Пізніше вона у сторіс також засудила ракетний удар по Вінниці та привітала співгромадян із Днем української державності.

А днями продюсер 74-річної зірки розсекретив, що Ротару таки виїхала з України. Леонід Дзюник повідомив росЗМІ, що Софія Михайлівна зараз живе у США. За словами концертного директора, Путін пропонував артистці російське громадянство, але вона відмовилася.

«Вона залишається на своїй стороні, яку вона обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого Путіним. Вона поїхала, мешкає в Америці, але продовжує залишатися громадянкою України. А для тих, хто виріс у Радянському Союзі, вона залишається Ротару, яка заспівала "Я, ты, он, она! Вместе — целая страна"», — прокоментував Дзюник..


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: