Відомого американського репера Тревіса Скотта, на концерті якого сталася тиснява і померли люди, звинувачують у зрадах з 27-річною моделлю Рожан Кар. За словами дівчини, вона та репер коханці з 2013 року. 

Читайте також: На концерте бойфренда Кайли Дженнер погибли восемь человек

Кілька днів тому Рожан опублікувала відео на своїй сторінці в Instagram, де стоїть за камерою на зйомках явно музичного кліпу, а Тревіса видно на задньому плані.

Потім Тревіс вирішив порушити мовчання та прокоментувати звинувачення Кар. Він опублікував Insta Stories, в якому заявив, що незнайомий з Рожан і ніколи не був з нею:

«Відбувається багато дивного лайна. Непрохана особа крадькома фотографувала те, що мало бути закритим майданчиком, поки я знімав відео. Я говорю це востаннє. Я не знаю цю людину. Я ніколи не був із цією людиною. Тож, будь ласка, зупиніться з безперервними кібер-іграми та вигаданою розповіддю».

Тревіс Скотт прокоментував звинувачення у зраді; фото: instagram.com/travisscott
Тревіс Скотт прокоментував звинувачення у зраді; фото: instagram.com/travisscott

Читайте також: Трэвис Скотт признался, изменял ли он Кайли Дженнер

Після заяви Тревіса Скотта в його соціальних мережах про те, що він не знає її, Рожан звинуватила його в брехні та шахрайстві і в даний час приховала свій Instagram:

«Добре, так що ми не збираємося робити, ми не збираємося брехати на мене, тому що… я була хорошою. Я опублікувала бісову історію, яку ви, хлопці, хотіли, щоб я опублікувала. Я вдавала, що не знаю вас, погоджувалася з будь-якою чортовою розповіддю, яку ви, хлопці, хотіли, незалежно від того, чого мені це вартувало. Але сказати, що ти мене не знаєш і ніколи не був зі мною, коли ти був зі мною, коли всі бачили тебе зі мною, коли у мене є фото та відео, де ти зі мною… та гаразд. Навіть цього дня святого Валентина я побачила тебе, я вибігла за двері, і ти змусив усіх дівчат, яких я знаю, підривати мене, на кшталт «Трев просить тебе, повернися». Вдаємо, що цього теж не було? Ти змінюєш цій суці щоночі. Все чортів місто бачить це».

Коханка Тревіса Скотта
Коханка Тревіса Скотта
instagram звезд

Як виглядає коханка Тревіса Скотта
Як виглядає коханка Тревіса Скотта
instagram звезд

Читайте також: Кайли Дженнер родила Трэвису Скотту второго ребенка

Зазначимо, що 31-річний виконавець Трэвіс Скотт почав зустрічатися з Кайлі Дженнер 2017 року, а 2018-го у пари народилася дочка Стормі. У 2019 році ходили чутки, що пара нібито розлучилася через зраду Тревіса, але в 2022 року у пари народилася друга спільна дитина - син.

До речі, після того, як у 2019 році з'явилися новини про недовге розставання Тревіса та Кайлі, почали поширюватися чутки про те, що Тревіс був пов'язаний із Рожан, про що вона написала у своїх соціальних мережах.

Тревіс Скотт зрадив Кайлі Дженнер
Тревіс Скотт зрадив Кайлі Дженнер
instagram звезд

Рожан Кар і Тревіс Скотт зустрічалися потай від Кайлі Дженнер
Рожан Кар і Тревіс Скотт зустрічалися потай від Кайлі Дженнер
instagram звезд


Вам буде цікаво прочитати на Ivona:

Хто із зірок українського кіно вирушив воювати проти Росії
Два тижні в комі: зірка «Друзів» Меттью Перрі мало не помер через опіоїди
ТОП-5 знаменитостей, яких пластичні хірурги вважають найкрасивішими