Читайте також: Як змінилися актори серіалу «Доктор Хаус»

Красу можна розрахувати математично! Фахівці з області пластичної хірургії визначають найкрасивіших людей планети за допомогою принципу «золотого перетину», тобто правильних пропорцій.

Серед знаменитостей чимало тих, чиє обличчя максимально наближене до еталонних значень. Розповідаємо, риси обличчя якихось жінок зі світу шоубізнесу та моди найбільш близькі до ідеальних.

Белла Хадід

Згідно з дослідженням лондонського Центру сучасної косметичної та пластичної хірургії обличчя 2019 року, зовнішність популярної американської моделі з нідерландським і палестинським корінням Белли Хадід симетричне на 94,35%.

Белла Хадід
Белла Хадід
Getty Images

Джоді Комер

Читайте також: До пластики та зміни імені: який вигляд мала Слава Камінська у 19 років

Днями керівник вище названого Центру Джуліан Де Сільва оголосив, що знайшов зірку, чиє обличчя ще «ідеальніше», ніж у Белли Хадід. Такою знаменитістю виявилася акторка серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер. Зовнішність британки на 94,52% наближена до еталонних значень.

Джоді Комер
Джоді Комер
Getty Images

Бейонсе

Пропорції обличчя американської співачки Бейонсе близькі до ідеалів за правилом «золотого перетину» на 92,44%.

Бейонсе
Бейонсе
Getty Images

Ембер Герд

Скандальна ексдружина Джонні Деппа теж входить до списку найкрасивіших жінок за версією пластичних хірургів. Її обличчя ідеальне на 91,85%.

Ембер Герд
Ембер Герд
Getty Images

Аріана Ґранде

Риси обличчя володарки «Греммі», американської співачки та акторки Аріани Ґранде симетрично на 91,81%.

Аріана Ґранде
Аріана Ґранде
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: