Популярний канадський та американський актор Меттью Перрі, який прославився роллю Чендлера Біна у комедійному серіалі «Друзі», в інтерв'ю для People розсекретив, про що будуть його мемуари під назвою «Друзі, закохані та велика жахлива річ».

Читайте також: Спростувала чутки про роман з Піттом: Ратаковські застукали за пристрасними поцілунками з діджеєм

53-річний Перрі вирішив почати книгу зі спогадів про те, як 4 роки тому він мало не помер після перфорації шлунково-кишкового тракту. Меттью провів п'ять місяців у лікарні і два тижні в комі після того, як його товста кишка розірвалася через надмірне вживання опіоїдів. Дев'ять місяців йому доводилося користуватися колостомічним мішком.

«Лікарі сказали моїй сім'ї, що у мене є два відсотки шансів вижити. Мене посадили на апарат під назвою ЕКМО, який забезпечує роботу вашого серця та легень. І це називається «Радуйся, Маріє». Після цього ніхто не виживає», — поділився актор.

Перрі розповів, що почав захоплюватися спиртним у 24 роки. Крім алкоголю, він вживав по 55 таблеток вікодину за день, а також оксиконтин — знеболювальне на опіоїдах, яке вдвічі сильніше за морфін.

Читайте також: Віра Брежнєва під новим сценічним ім'ям випустила україномовну пісню

За словами зірки «Друзів», він проходив реабілітацію від залежностей 15 разів. Крім того, у Меттью залишилися рубці після 14 операцій на животі. Знаменитість називає свої шрами нагадуванням про те, чому потрібно залишатися тверезим.

«Мій терапевт сказав: «Наступного разу, коли ви подумаєте про прийом оксиконтину, просто подумайте про те, що у вас буде мішок для калоприймача все життя. І маленьке віконце відчинилося, і я проліз у нього, і мені більше не потрібен оксиконтин. Тієї ночі п'ятеро людей було підключено до апарату ЕКМО, решта четверо померли, а я вижив. Отже, головне питання в тому, чому? Чому саме я? Має бути якась причина», — сказав Перрі.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: