Маска для обличчя з куркуми та меду

Подібна маска чудово зволожує і живить шкіру, надає здорового кольору обличчю і діє за принципом детокс-засобів, виводячи токсини з верхніх шарів епідермісу. Єдине, в чому може бути проблема, то це в пошуку натурального меду без будь-яких добавок. Важливо, щоб мед був максимально натуральним та по можливості органічним. В іншому випадку, легко буде отримати подразнення шкіри та алергію.

Як зробити: змішайте мед з порошком куркуми і нанесіть пасту на шкіру обличчя.

Куркума
Куркума
freepik.com

Кондиціонер для волосся з олії та куркуми

В результаті застосування цієї суміші на вас чекає доглянуте і насичене волосся, зволожена шкіра голови і простимульовані цибулини, готові працювати з подвоєною силою, виробляючи сильне і здорове волосся.

Як зробити: оливкову олію, трохи куркуми, все перемішати і нанести на волосся і шкіру голови на 20-30 хвилин, потім все добре змити шампунем.

Куркума
Куркума
freepik.com

Ванна з куркумою

Майте на увазі, що шкіра після купання в такому помаранчевому місиві може трохи забарвитися, але нехай це вас не лякає — декілька хвилин зі скрабом та мочалкою, і все мине. Шкіра після таких ванн стає ніжною і бархатистою.

Як зробити: наповніть ванну теплою водою, висипте туди півсклянки порошку куркуми, розподіліть спецію і лягайте у ванну на 15-20 хвилин.

Куркума
Куркума
freepik.com


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: