Читайте також: Патчі від прищів: що це таке та як працює?

Вік — це лише цифри. Так-так, завдяки неочевидним секретам краси можна виглядати набагато молодше своїх років. До речі, дорогі б'юті-процедури тут зовсім ні до чого. Розповідаємо про головні хитрощі, які усувають ознаки старіння.

1. Використовуйте засоби ретинол + вітамін a

Ретинол — засіб номер один для створення колагену і боротьби зі зморшками. Він також допомагає позбутися акне та швидко відновлює шкіру навіть після шрамів. Шукайте косметику, у складі якої є ретинол та вітамін А. Спробуйте легкий крем для щоденного зволоження.

Використовуйте засоби ретинол + вітамін a
Використовуйте засоби ретинол + вітамін a
Pinterest

2. Інвестуйте у правильний консилер

Поганий коректор може скочуватися і забиватися в зморшки, підкреслюючи вік. Крім того, важливо підібрати його за кольором. Спробуйте більш сухий, компактний консилер, який скине вам роки. У ньому не так багато олії, як у звичайному консилері, тому він стійкіший і протримається цілий день. До того ж, він краще приховує пігментні плями та вади шкіри.

Інвестуйте у правильний консилер
Інвестуйте у правильний консилер
Pinterest

3. Використовуйте сонцезахисні креми з антиоксидантами

SPF 30 необхідно наносити щодня, незважаючи на пору року за вікном. Але формула, що містить антиоксиданти, ще й зменшує окисний процес, що призводить до старіння шкіри. До того ж, такий крем не потребує частого повторного застосування. Використовуйте засіб окремо або як основу під макіяж.

4. Вибирайте світлу помаду

Вибирайте рожеві, червоні або нюдові відтінки, і тримайтесь подалі від коричневих та апельсинових — вони можуть візуально зробити зуби жовтими. Також варто пам'ятати, що нанесення помади без основного макіяжу робить вас старшими.

Вибирайте світлу помаду
Вибирайте світлу помаду
Pinterest

5. Підводьте очі лише м'яким олівцем чи тінями

Якщо ви використовували рідку підводку для очей протягом багатьох років або взагалі ніколи не підкреслювали очі, саме час спробувати олівець для повік. Тільки не забудьте його розтушувати. Це допоможе збільшити очі більше, ніж рідкий лайнер.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: