Читайте також: Всі віки покірні: як зробити манікюр з ефектом омолоджування?

Літній педикюр — важлива складова частина б'юті-образу. Ніжки повинні бути доглянутими та красивими, якщо ви віддаєте перевагу носити босоніжки, сандалії або в'єтнамки. Розповідаємо, на який педикюр варто звернути увагу цього літа згідно з модними тенденціями.

Модний педикюр літо 2022
Модний педикюр літо 2022
pinterest.com

Найпопулярнішим варіантом залишається однотонне покриття: який би колір ви не вибрали, такий педикюр завжди буде виглядати акуратно і підійде під будь-який стиль. Можна зупинити свій вибір на традиційних класичних кольорах — червоному, бордовому чи чорному, а краще використовувати наймодніші відтінки сезону. Цього літа на піку популярності всі відтінки зеленого та рожевого, жовтий, помаранчевий, фіолетовий та блакитний. Абсолютно не зайвим буде додати на нігті геометричні або крихітні малюнки — квіточки, ягоди, метелики, картинки на морську тематику (мушлі, морські зірки).

Модний педикюр літо 2022
Модний педикюр літо 2022
pinterest.com

Френч — така ж чудова ідея для літнього педикюру. Він може бути класичний з білими «кінчиками», але влітку все ж таки рекомендуємо віддати перевагу кольоровому варіанту — виглядатиме ефектніше. Зібрали для вас 10 крутих ідей. Скоріше шукайте у добірці.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: