Неправильно підібрані відтінки

Найпопулярніший колір для створення смокі айс — матовий чорний. Але димчастий макіяж можна виконувати і в спокійніших, нейтральніших або, навпаки, яскравих відтінках — залежить від ситуації, типу зовнішності та загального дрес-коду.

Занадто скромне або, навпаки, занадто широке розтушовування тіней

Дівчата можуть боятися і не наносити тіні на половину рухомої повіки або залишати занадто тонку смужку тіней на нижній повіці — це зробить очі візуально меншими. А хтось, навпаки, настільки захоплюється, що тушує тіні до самих брів, перетворюючи себе на панду.

Помилки в смокі айс
Помилки в смокі айс
Pinterest

Неправильно підібрані текстури

Тіні з дуже великими блискітками можуть підкреслити рельєф шкіри, дрібні зморшки або нависаючу повіку. А суперматові тіні часом залишають плями на повіках, які важко зафарбувати.

Як зробити макіяж в стилі смокі айс
Як зробити макіяж в стилі смокі айс
Pinterest

Непрофарбовані вії

Якщо тіні насичені, а вії не нафарбовані зовсім або неякісно, ​​то створиться відчуття неохайного або незавершеного макіяжу. Важливо наносити туш від самої основи вій в 2-3 шари.

Необроблена шкіра

Часто кажуть, що в макіяжі має бути лише один акцент, і комусь може здатися, що якщо обраний акцент на очі, то інші частини обличчя можна не фарбувати зовсім. Пам'ятайте, що тон обличчя та зона під очима мають бути досконалими — жодних слідів втоми, лущень та запалень.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: