Фази Місяця впливають на припливи та відливи, то чому б їм не вплинути на людське тіло, яке на 80% складається з води? Місяць — жіноча зірка, тому має величезний вплив на жінок та їхню втрату ваги. Хочете швидко схуднути? Ви куштували майже всі плани дієти, але нічого не працює? Якщо так, то настав час звернутися до фаз Місяця, щоб швидко схуднути. Спробуйте і дотримуйтесь наших порад!

Божевільні дієти, що обіцяють чудове схуднення за лічені дні, не допоможуть схуднути, але дієта, заснована на фазах Місяця, точно допоможе! Хоча, якщо ви хочете схуднути, у цьому немає секрету, вам потрібно відмовитися від солодкого та алкоголю, пише астролог Сьюзан Тейлор.

Як схуднути по фазах Місяця за 4 кроки:

Від Молодика до Повного місяця (цикл Півмісяця) тіло знаходиться у фазі асиміляції, а поки Місяць знаходиться у спадній фазі, тіло вступає у фазу виведення.

1. Фаза воску – Фаза асиміляції

Коли Місяць входить у свою зростаючу фазу, ви можете їсти все, що хочете. У цей місячний період тіло знаходиться в циклі засвоєння, коли воно споживає все і спалює більше калорій. Хоча не перестарайтеся, вживаючи солодкі продукти, вам все одно потрібно докласти зусиль, щоб їсти свіжі фрукти та овочі, які містять мало калорій та багаті на вітаміни та мінерали.

2. Повний місяць – фаза ліквідації

У період повного місяця ключем до схуднення є детоксикація; період елімінації триває 3 дні. Дотримуйтесь простої дієти: не вживайте нічого, крім натуральних продуктів (яблука, морква, яйця, рис тощо). Вам обирати між здоровими закусками! Також зверніть увагу на рослини, які природно виводять токсини з печінки, такі як чорна редька або розмарин, і пийте багато води.

3. Місяць, що спадає, це період схуднення!

Під час циклу спадного Місяця ваше тіло працює над усуненням непотрібних речовин, які були спожиті за останні дванадцять або близько того дня. Це фаза, коли ви худнете і схуднете, тому переконайтеся, що ви їсте рослини, які сприяють детоксикації (кульбаба, розмарин, тирлич). Їжте багато клітковини та артишоки (корисно, якщо це сезон артишоків) і, перш за все, уникайте червоного м'яса та вуглеводів.

4. Молодий місяць – монодієтичне харчування

Під час Молодого місяця вибирайте нову монодієту кожні 3 дні. Тут організм працює над очищенням себе. Настав час оновитися ниркам, кишечнику та шкірі. Листова зелень буде вашим найкращим другом: Зверніть увагу на кропиву, березу (листя) та чорну редьку.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: