Щорічно 11 жовтня відзначається Всесвітній день боротьби з ожирінням. Соціальне свято з'явилося 14 років тому, коли Всесвітня організація охорони здоров'я вирішила донести до всіх людей планети, що надмірну вагу в сучасному світі можна прирівняти до епідемії. 

Читайте також: 49-річна зірка «Гри престолів» Ліна Гіді вдруге вийшла заміж

На честь свята Ivona пропонує згадати знаменитостей, яким вдалося схуднути майже вдвічі. Дивимося фото до та після схуднення всесвітньо відомих виконавців та акторів.

Адель

Британська співачка Адель схудла на 45 кілограмів! 33-річна зірка переглянула своє харчування та повністю відмовилася від алкоголю. Раніше знаменитість рідко публікувала знімки у соцмережах. Тепер вона не соромиться демонструвати струнку фігуру в Інстаграм-акаунті.

Адель до та після схуднення
Адель до та після схуднення
Getty images, Instagram

Ребел Вілсон

Ще одна знаменитість, яка вразила світ своїм перетворенням. За останній рік зірка фільмів «Ідеальний голос» та «Шахрайки» скинула близько 30 кілограмів. За словами австралійської акторки, вона позбулася зайвої ваги, щоб покращити своє здоров'я та в майбутньому народити дитину. Вілсон багато часу присвятила пішоходшим прогулянкам. Також Ребел займалася у спортзалі та сиділа на білковій дієті.

Ребел Вілсон до та після схуднення
Ребел Вілсон до та після схуднення
Getty Images

Джессіка Сімпсон

Читайте також: Заборони дня 11 жовтня 2022 року: що не можна робити на Харитонів день

Американська акторка та співачка Джесіка Сімпсон після третіх пологів погладшала аж на 45 кілограм! Знаменитості вдалося повернути колишню форму завдяки завзятим тренуванням з особистим фітнес-тренером, дієті, ходьбі та здоровому сну.

Джессіка Сімпсон до та після схуднення
Джессіка Сімпсон до та після схуднення
Getty Images

Джон Гілл

Зірка фільмів «Мачо і ботан» та «Вовк із Волл-стріт» почав займатися схудненням ще 10 років тому заради власного здоров'я. За допомогою особистих фітнес-тренерів та дієтологів актор скинув 50 кілограм.

Джон Гілл до та після схуднення
Джон Гілл до та після схуднення
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: