Українська співачка Тіна Кароль зробила гучну заяву про свої пісні. Знаменитість заявила, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну жодного разу не виконувала нічого зі свого російськомовного репертуару. Про це вона розповіла під час одного зі своїх нещодавніх концертів у США, де знаходиться з туром.

Читайте також: На концерті Тіни Кароль у метро побралася пара військових

Також артистка заявила, що більше не співатиме російською мовою і це її принципова позиція:

«Це мій крок. Я відмовилася від усіх своїх пісень, які були російською мовою. З початку війни вони жодного разу не лунали від мене. Це моя пряма заява. Я розумію, що були надзвичайно, можливо, улюблені пісні. Пісні, які втішили ваші серця. І неодноразово. Якими б хітами вони не були, ми не маємо права виконувати пісні російською», - сказала Кароль.

Читайте також: Ніжно та елегантно: Тіна Кароль у Японії знялася для VOGUE (фото)

Пізніше Тіна поділилася, що деякі шанувальники були засмучені і негативно відреагували на заяву співачки. Втім, Кароль залишається непохитною у своєму рішенні:

«Багато дискусій та заперечень чи підтримки з цього приводу. Це мій шлях, мій вибір. Йдемо до перемоги разом у всьому. А потім уже побачимо що і як. Я не соромлюся минулого, помилок не існує. Різниця думок – це різноманітність», – зазначила виконавиця.

Читайте також: Босоніжки Тіни Кароль та іграшка пса Патрона: українці Канади влаштовують аукціон

Як відомо, свій альбом "Красиво", що побачив світ у 2021 році і повністю складався з російськомовних пісень, Тіна переклала англійською і випустила під назвою Scandal.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: