Українська виконавиця Тіна Кароль змушена була видалити кліп на пісню Honey & Мед, презентація якого відбулася тиждень тому. Причиною відмови від відео стало те, що артистку звинуватили у співпраці з росіянами під час війни. У Мережі з'ясували, що у складі знімальної команди з продакшн-компанії Beverly.films було щонайменше троє громадян РФ.

Читайте також: Вагітна дочка Бейсінгер і Болдуїна показала, як прикрасила дитячу кімнату для свого первістка

Кароль заявила, що особисто не зустрічається з усіма працівниками, зокрема з художниками та тими, хто займається монтажем та пост-продакшеном, і тому не знала, що у створенні її кліпу задіяні росіяни. Співачка вимагала публічного вибачення від Beverly.films та видалила відео зі свого YouTube-каналу.

А сьогодні, 5 травня, зірка оголосила про те, що у Києві перезняла кліп, і вже оприлюднила оновлену версію. Цікаво, що цього разу Тіна відмовилася від англомовної частини треку та випустила повністю україномовну пісню. На вулицях столиці Кароль позувала закутаною у білу ковдру.

«Деколи сміливість потрібна для щирості. Я дякую всім, хто був небайдужий до долі пісні "Мед" та своєю підтримкою надихнув на створення нового відео для цієї пісні. Ковдра на тлі людних вулиць Києва є символом фортеці, у якій заховане крихке серце», — написала в Інстаграмі Кароль.

Раніше ми писали про найтрешовіші образи учасників Євробачення за всю історію конкурсу.